GÖZTEPE

Göztepe’den ilginç yeni transfer duyurusu

Yeni sezon için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Göztepe, Twitter'dan yaptığı paylaşımla taraftarlarına transfer müjdesi verdi.

Göztepe’den ilginç yeni transfer duyurusu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Göztepe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken sarı kırmızılı kulübün Twitter hesabından ilginç bir paylaşım geldi.

Geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor forması giyen Lamine Gassama ile görüşmelerini sürdüren İzmir temsilcisinin Senegalli yıldızla 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Dünya Kupası’nda Senegal formasıyla mücadele eden Gassama ile ilgili bir paylaşım yapan Göztepe, “Biz de yeni transferimizi video ile duyurmak isterdik fakat kendisi şu an Trtspor ekranlarında ülkesi için ter döküyor” ifadelerini kullandı.

Ardından yapılan paylaşımda ise,“Senegalli oyuncu Lamine Gassama ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. 28 yaşındaki oyuncu Dünya Kupası'nın ardından takımımıza katılacak.” bilgilendirmesi yapıldı.

2016 yılında Lorient’ten Alanyaspor’a transfer olan 28 yaşındaki sağ bek oyuncusu, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 31 maçta forma giydi. Süper Lig’in 2017/18 sezonunda en fazla çalım denemesinde bulunan (110) ve rakiplerine en çok çalım atan (74) savunma oyuncusu Lamine Gassama’ydı.

Kayserispor Bernard Mensah ile prensipte anlaştı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER