SÜPER LİG

G.Saray'a zaferi getirecek reçete

G.Saray'ın teknik patronu Frank Rijkaard, takımıyla yaptığı son toplantıda Kadıköy'de zaferi getirecek reçeteyi açıkladı.

G.Saray'a zaferi getirecek reçete

Aslan'ın hocası Rijkaard zafer reçetesini yazdı, takımına son uyarısını yaptı: “Sakin olun, disiplini kaybetmeyin. Bu ikisini başarırsanız, galibiyeti getirecek golleri nasılsa buluruz...”

Rijkaard, takımıyla yaptığı son toplantıda Cim Bom’u zafere götürecek reçeteyi açıkladı. İdmanlarda yaptıkları taktik çalışmaları sahada birebir görmek istediğini ifade eden Hollandalı hoca, “Herkes üzerine düşeni yapacak, birbirine yardım edecek. Ancak sadece iyi futbol bu maçı kazanmaya yetmez... Zafer için sizden istediğim çok önemli iki şey var; birincisi atmosfer ne kadar gergin olursa olsun, herkesin size karşı olduğunu düşünseniz bile panik yapmadan, sabırlı oynamanız. Sizin sabırlı ve sakin oynamanız, rakibi rahatsız edecek ve hataya zorlayacaktır. İkincisi; disiplin. Bundan önceki maçlarda yediğimiz gollerin çoğu, disiplini kaybettiğimiz anlarda geldi. Unutmayın, disiplini kaybedersek, derbiyi de kaybederiz” dedi.

‘Lekeyi sileceksiniz’ demişti
47 yaşındaki çalıştırıcı, 4-3’lük Trabzonspor galibiyetinden sonra da oyuncularıyla derbiye yönelik bir konuşma yapmıştı: “Sağ taraftaki oyuncular, Gaziantep-Fenerbahçe maçını ezberlemenizi istiyorum. Roberto Carlos’a çok dikkat edeceksiniz. Deplasmandaki son 3 Fenerbahçe-Galatasaray maçını izledim. Panik oluyorsunuz, panik olduğunuz için de yeniliyorsunuz. Bu maçta siz değil, onlar panik olacak. 9 yıllık tarihi lekeyi sileceksiniz.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER