SÜPER LİG

G.Saray'da Hamza Hamzaoğlu tartışılıyor

Lig sonuncusu Mersin Idman Yurdu ile Arena'da 1-1 berabere kalan Galatasaray'da taraftarın sabrı tasıyor.

G.Saray'da Hamza Hamzaoğlu tartışılıyor
Osmanlı ve Mersin'e Arena'da 5 puan kaptıran Sarı-Kırmızılılar Atletico ve Trabzon maçlarında da kötü skorlar elde ederse Hamzaoğlu'nun koltuğu ciddi şekilde tehlikeye girecek. 
 
Sarı-Kırmızılılar'ın Osmanlıspor'dan sonra taraftarı önünde Mersin'i de yenememesi sonrasında teknik direktör Hamza Hamzaoglu'nun gelecegi de ciddi sekilde tartısılmaya baslandı. Göreve geleli 10 ay geçmesine ragmen 3 kupa kaldırma basarısı gösteren genç hoca, üst üste gelen kötü skorlar nedeniyle kendisini bir arda Sırat Köprüsü'nde bulmus durumda. Ortaya çıkan kötü tablo kritik ve zorlu dönemeç öncesinde camiayı fazlasıyla tedirgin ediyor.  
 
Takvim'in haberine göre; Süper Lig'de ilk 4 haftada tek galibiyet alabilen Galatasaray yarın Sampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Ispanyol devi Atletico Madrid'i Arena'da konuk edecek. Cimbom hafta sonu ise ligde Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Kötü skorların bu iki maçta da devam etmesi durumunda Hamza Hamzaoglu'nun koltugu da tehlikeye girecek.  
 

Başkan Özbek'in koltuğu da sallanıyor

Hem alınan olumsuz sonuçlar hem de sergilenen kötü futbol nedeniyle Galatasaraylı taraftaların sabrı da tasmıs durumda... Bugüne kadar teknik direktör Hamza Hamzaoglu'na karsı çok sabırlı yaklasan Sarı-Kırmızılı tribünlerin yarın aksam TT Arena'da alınacak olası bir Atletico Madrid yenilgisi sonrasında tutum degistirebilecegi belirtiliyor.  
 
Aynı sekilde taraftarların hedefindeki isim olan Baskan Dursun Özbek'i de oldukça sıkıntılı günler bekliyor. Atletico Madrid ve Trabzonspor maçlarında alınacak skorlar da, transfer dönemindeki hamleleri nedeniyle taraftarların büyük tepkisini çeken Dursun Özbek'in başkanlık koltuğundaki geleceği açışından büyük sorun taşıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER