GALATASARAY

G.Saray'da sakatlık şoku! Yıldız oyuncunun durumu

Galatasaray Sağlık Kurulu, Tolga Ciğerci'nin, fedakarlık yaparak oynayan ve eklem kapsülünde oluşan ödem nedeniyle en az 2-3 hafta dinlendirilmesini öngördü.

G.Saray'da sakatlık şoku! Yıldız oyuncunun durumu

Galatasaray’ın formda futbolcusu Tolga Ciğerci, sakatlığı nedeniyle 2 hafta oynayamayacak.

Tolga Ciğerci, Galatasaray’ın önümüzdeki hafta Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı forma ile sezonun ilk 6 haftasına damga vuran ve Bursaspor mücadelesinde sakatlanan Tolga Ciğerci’nin 2 hafta dinlendirileceği öğrenildi.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Tolga Ciğerci’nin sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Tolga Ciğerci, sağ ayağındaki geçmişte yaşadığı sorunlardan dolayı koruma altına alındı. 2-3 hafta dinlendirilmesini amaçlıyoruz. Eklem kapsülünde sorun var ve tedaviyle oynuyor. Karabükspor ve Konyaspor maçlarında dinlendirmek istiyoruz. Minimum 3 hafta dinlendirmemiz lazım. Teknik ekipten onay aldık. Raporlarını da sunduk. Bu süreci koruyarak atlatmamız lazım. Fedakarca ve şikayetleri artarak oynuyor. 2-3 hafta sezonu daha rahat geçirmemizi sağlar. Milli takıma seçilirse raporları göndereceğiz. Çok daha uzun süre kaybetmektense dinlendirmek istiyoruz.”

Daha sonra Süper Lig’de Milli Takım arasına girileceği için Tolga Ciğerci’nin 14 Ekim 2017 tarihinde oynanacak Atiker Konyaspor deplasmanına yetişmesi bekleniyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından 6 Ekim’de Ukrayna ve 9 Ekim’de Finlandiya ile oynanacak maçların aday kadrosuna çağrılması beklenen Tolga Ciğerci’nin, sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmesi zor görünüyor.

Galatasaray’ın en formda futbolcuları arasında yer alan Tolga Ciğerci, geride kalan 6 haftada attığı 5 golle takımına önemli bir katkı sunmuştu.

Taraftar çıldırdı Fatih Terim'i istiyor!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER