GALATASARAY

G.Saray'ı bekleyen 36 milyonluk tehlike!

Yeni sezonda İgor Tudor'un istemediği oyuncuların yıllık maaşları alt alta toplanınca el yakıyor. Durumu belirsiz olan Sneijder dışında, takımda düşünülmeyen 9 oyuncu eğer kulüpte kalırsa G.Saray kasasından tam 36 milyon TL çıkacak.

G.Saray'ı bekleyen 36 milyonluk tehlike!

Galatasaray şu ana kadar Gomis, Belhanda ve Maicon'a imza attıran G.Saray, bir yandan da kaynak yaratmak için eldeki istenmeyen oyuncularla yolları ayırmanın çaresini arıyor.

Teknik direktör İgor Tudor'un kadroda düşünmediği futbolcuları takımdan göndermeye çalışan Sarı-Kırmızılılar'm, durumu netleşmeyen Sneijder hariç, toplam 9 isme ödediği yıllık maaş alt alta toplanınca dev bir bütçe oluşturuyor.

Galatasaray gözden çıkardı Sivasspor alıyor

FLORYA'DA ÇALIŞIYORLAR

Habertürk'ün haberine göre; Kampa götürülmeyen Nigel de Jong, Hakan Balta, Umut Gündoğan, Endoğan Adili, Oğuzhan Kayar'dan takım bulmaları istenirken, kadro dışı bırakılan Cavanda'nm da bileti kesildi. Slovakya kampına götürülmesine rağmen Ryan Donk ve Tarık Çamdal'ın da kiralanması bekleniyor. Kiradan dönen Emrah Başsan konusunda ise Tudor'un kararsız olduğu öğrenildi. Sözleşmeleri bulunan bu isimler yeni sezonda kalmaları halinde maç başı ve bonuslar hariç, kasadan sadece bu sezon çıkacak toplam rakam 36 milyon lirayı bulacak. G.Saray, bu futbolcuları en az zararla elden çıkarıp hem kadroyu azaltmanın hem de yeni transferlere kaynak yaratmanın yollarını arıyor.

Cengiz Ünder 13 milyon euroya Roma'ya!

İŞTE KAZANÇ TABLOSU 

Nigel de Jong: 2.5 milyon euro (10.3 milyon TL) 
Hakan Balta: 1 milyon 250 bin euro (5.1 milyon TL)
Endoğan Adili: 250 bin euro (1 milyon TL) 
Ryan Donk: 1.5 milyon euro (6.2 milyon TL)  
Tarık Çamdal: 1.5 milyon euro (6.2 milyon TL) 
Luis Cavanda: 875 bin euro (3.6 milyon TL) 
Umut Gündoğan: 1.8 milyon TL 
Emrah Başsan: 450 bin euro (1.8 milyon TL) 
Oğuzhan Kayar: 180 bin TL
 
TOPLAM: 36.2 milyon TL 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER