SÜPER LİG

G.Saray'ın Amrabat sevdası sürüyor

Kaysersipor'un Samsunspor'u 2-0 yendiği maçta G.Saray Nordin Amrabat'ı bir kez daha izledi..

G.Saray'ın Amrabat sevdası sürüyor
Hollanda'nın De Telegraaf gazetesi, Kaysersipor'un Samsunspor'u 2-0 yendiği maçta G.Saray'ın Nordin Amrabat'ı bir kez daha izlediğini yazdı.

Amrabat ise maçla ilgili olarak, 'İlk golde asisti yaptım ikinci golü ben attım. İki golü de ben atabilirdim. Benim için güzel bir başlangıç oldu' dedi.

Terim, Schelotto'yu takip ediyor
Kazım'ı gönderen ve sağ kanatta yaratıcı bir oyuncu isteyen Fatih Terim, devre arasında Xherdan Shaqiri ve Amrabat için bastırmış fakat sonuç alamamıştı.

İtalya Ligini yakından takip eden ve gelecek sezon için Inter'e gideceği iddia edilen Terim'in Atalanta'da forma giyen Ezequiel Schelotto'yu çok beğendiği iddia edildi.

Tuttoatalanta.com'da yer alan habere göre Milan ve Liverpool'dan sonra şimdi de Inter ile G.Saray'ın da 22 yaşındaki Arjantinli sağ açığa talip olduğu iddia edildi. Milan'ın hocası Allegri'nin Schelotto'yu kadrosuna katmak istediği Terim'in ise İtalya'daki dostları aracılığıyla Arjantinliyi yakından takip ettiği belirtildi.

BERBATOV'DA SON RAKİP HANNOVER

G.Saray'da Johan Elmander'in telefonla arayarak İstanbul'a davet ettiği Dimitar Berbatov'a, şimdi de Hannover talip oldu. İngiliz The Sun gazetesi Alman ekibinin Berbatov için 5 milyon euro teklif edeceğini yazdı. M.United'in hocası Sir Alex Ferguson opsiyonları olmasına rağmen Berbatov'un sözleşmesini uzatmayacaklarını duyurmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER