TRANSFER

G.Saray'ın devre arası transfer hedefi Muhammet Demir

Burak'ın sakatlığı sonrası hücumda sorun yaşayan Cim Bom, Gaziantep'in golcüsü Muhammet Demir'i listesine aldı.

G.Saray'ın devre arası transfer hedefi Muhammet Demir
Burak'ın sakatlığı sonrası hücumda sorun yaşayan Cim Bom, Gaziantep'in golcüsü Muhammet Demir'i listesine aldı. Ocak ayında transfer edilmesi planlanan 23 yaşındaki forvet için 4 milyon Euro gözden çıkarıldı.

Sarı-Kırmızılılar, Ocak ayında takıma takviye için harekete geçecek. Özellikle hücum bölgesinde sıkıntılar yaşayan ve Burak Yılmaz’ın yokluğunda gol yollarında zorlanan Galatasaray’ın, Gaziantepspor’da başarılı bir performans sergileyen Muhammet Demir’i listesine aldığı öğrenildi.
 
Henüz 23 yaşında olan Muhammet’i bir süredir takipte olan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, bu oyuncunun kadroya katılması için yönetime haber yolladığı belirtildi. Umut Bulut ve Sinan Gümüş’ten istediği verimi tam olarak alamayan Hamzaoğlu’nun, Antep’in yıldızının rakibe baskı yapmasının yanı sıra gol yollarında da iş bitirici özelliğinin bulunması sebebiyle onu tercih ettiği bildirildi.

 
O da sıcak bakıyor
 
Fanatik'in haberine göre; Gaziantep yönetimiyle masaya oturması beklenen Cim Bom’un, sözleşmesi 2017’de bitecek olan Muhammet için 4 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. Bu sezon 7 maçta rakip fileleri 4 kez havalandıran genç oyuncunun da, Aslan’a gelmeye sıcak baktığı konuşuluyor.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER