SÜPER LİG

G.Saray'ın kombinelerinde satış patlaması!

Galatasaray’da satılan kombine bilet sayısı 40 bin 250’ye ulaştı.

G.Saray'ın kombinelerinde satış patlaması!
Galatasaray'da satılan kombine bilet sayısı 40 bin 250'ye ulaştı. Yönetim müthiş talep nedeniyle satışları durdurdu.
 
 
İzmir'de oynadığı Laizo maçında 60 bine yakın Egeli taraftarının karşısına çıkan Galatasaray'ın İstanbul'daki ilk maçına 50 bin taraftar bekleniyor. Şampiyon kadrosunu Umut Bulut, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Nordin Amrabat ve Dany gibi isimlerle zenginleştiren sarı-kırmızılı ekibin bugün saat 22.00'de İstanbul'da sahne alacağı ilk karşılaşmanın biletlerine taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 
 
 
Kombine kartların geçerli olacağı Fiorentina maçı için şu ana kadar 8 bin bilet satıldı. 40 bini aşkın kombine kart satışı yapan Galatasaray'da kart sahiplerinin tümünün maça gelmesi halinde TT Arena sezonu 50 bin taraftarıyla açacak. Galatasaray geçen sezon 33 bin seyirci ortalamasıyla oynamıştı.

KOMBİNEDE BONUS DÖNEMİ BAŞLIYOR
G.Saray bir hafta sonra tamamen sonlandırılacak kombine kart satışlarında yeni bir sisteme geçiyor. Ocak 2013'ten itibaren hayata geçirilecek "Kombine Kiralama Sistemi"yle kombine sahipleri gitmeyecekleri maçı önceden haber vererek koltukları 'günlük bilet' olarak satışa açılabilecek. Bu sayede kulüp daha çok gelir elde ederken, taraftar da bilet bedelinin yarısı kadar puan kazanacak. Diğer bir yenilik ise her maça gelen kombine sahiplerine verilecek bonuslar olacak. Derbiler ve Şampiyonlar Ligi gibi zaten yoğun ilgi olan maçların dışındaki mücadelere gelen kombine sahiplerinin kazanacağı bonuslar yine kombine yenileme döneminde kullanılabilecek.

KOMBİNEDE KİM KAÇ BİN SATTI?
Galatasaray: Daha önce üç yıllık satılan loca ve VIP tribünleri ile birlikte kombine satışı 41 bine yaklaştı. Yaklaşık 12 bin koltuk ise maç günleri satılmak amacıyla ayrı tutuldu.
Fenerbahçe: 32 bini geçti.
Beşiktaş: Feda sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında 4 bin aşıldı.
Trabzonspor: 2 bini geçmiş durumda.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER