SÜPER LİG

G.Saray'ın listesindeki sürpriz isim

Galatasaray, Lukas Podolski konusunda Köln'den olumsuz yanıt gelince Drenthe ve Forlan için kulüpleriyle pazarlık masasına oturma kararı aldı.

G.Saray'ın listesindeki sürpriz isim
Sarı-kırmızılılar, Sao Paulo'dan Marlos'u sol kanadın alternatifi olarak belirledi..


Cim-Bom transferde hareketli günler yaşıyor. Milliyet gazetesinin haberine göre; Sarı-kırmızılı kulüp, Royston Drenthe ile Diego Forlan için kulüpleri Real Madrid ve Atletico Madrid ile pazarlık masasına oturacak.  
 
 
Galatasaray, Köln Kulübü, Lukas Podolski için yapılan resmi teklifi kabul etmeyince rotasını Hollandalı sol kanat oyuncusu Drenthe ile Sao Paulo'da top koşturan Brezilyalı Marlos'a çevirdi.  
 

Real Madrid ile Santiago Bernabeu Kupası'nda yarın karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılılarda, 2. Başkan Ali Dürüst'ün İspanyol ekibinden 24 yaşındaki Drenthe'yi resmen isteyeceği öğrenildi.

Geçen sezon Hercules'e kiralanan Drenthe'den olumsuz yanıt alınması durumunda ise Sao Paulo'nun genç yeteneği Marlos için temaslar başlayacak. Galatasaray, maliyetinin düşük olması nedeniyle sambacıya sıcak bakıyor. Menajerliğini Türkiye'nin yakından tanıdığı Juan Figer'ın yaptığı oyuncuyu kısa sürede kadrosuna katabileceği belirtildi.

Galatasaray'da, Diego Forlan için ise bugün ciddi temasların olması bekleniyor. Sarı-kırmızılı takımın Slovenya kampına katılan Ali Dürüst'ün bugün Madrid'te Forlan için son kez görüşmelerde bulunacağı kaydedildi. Atletico Madrid ve Diego Forlan ücrette indirime gitmeyi kabul ederse, Uruguaylı yıldızın transferi gerçekleşecek.

Marlos kimdir?

Yaşı: 23 (07/06/1988), Kulübü: Sao Paulo
Ülkesi: Brezilya, Pozisyon: Orta saha
Boyu: 1.73 metre
Yıl Kulübü Maç Gol Asist
2011 Sao Paulo 12 4 2
2010 Sao Paulo 41 4 8
2009 Sao Paulo 28 1 3
2008 Coritiba 33 3 9

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER