SÜPER LİG

G.Saray'ın yeni transferi Alex kadar iyi

G.Saray'ın yeni transferi iddialı konuşurken Culio'nun yakın arkadaşı Fabian Torres ise hayli çarpıcı tespitlerde bulundu...

G.Saray'ın yeni transferi Alex kadar iyi

Cim-Bom'un, CFR Cluj'dan transfer ettiği Juan Culio ilk röportajını Milliyet'in konuk yazarı ve yakın arkadaşı Fabian Torres'e verdi.

Arjantinli futbolcu, Galatasaray forması giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirterek, ilk teklifi Teknik Direktör Hagi'den aldığını açıkladı. Culio, "Hagi'nin özel isteğiyle transferim gerçekleşti. Onun yüzünü kara çıkarmayacağım. Hagi benim için yaşayan bir efsanedir. Oynayacağım futbolla ona layık olmaya çalışacağım" diye konuştu.

Türkiye'de fazla tanınmamasıyla ilgili soruya, "Zaten bana göre transferleri teknik direktör yapmalıdır. Neticede sahada onunla çalışıyorsunuz. Hagi bana güveniyor. Onun güvenini boşa çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" yanıtını veren Culio, ikinci yarıdaki hedefleri için, "Takımın ligdeki durumunu biliyorum. Ancak futbolda her şey mümkündür. Hayalci biri değilim, ama ikinci yarıda bu ligin en iyi takımı olacağımıza herkes inansın" yorumunu yaptı.

Galatasaray'ın yeni yıldızı, sarı-kırmızılı kulüp dışında bir Türk kulübünden daha teklif aldığını söyledi. Bu kulübün ismini vermek istemeyen Arjantinli futbolcu, "Galatasaray'dan teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Galatasaray'ın Avrupa'daki büyük ismi transfer olmam için yetti" dedi.

Culio şöyle devam etti:
"Pozitif bir oyuncuyum. Karamsarlık nedir bilmem. İlk maçıma çıkmayı heyecanla bekliyorum. Sahaya çıktığım zaman herkes nasıl bir futbolcu olduğumu zaten görecek. Arjantinli bir futbolcu olarak taraftar ve medya baskısına alışığım. Buraya Romanya'nın şampiyon takımından geliyorum. Galatasaray'da da başarılı olacağıma inanıyorum."

Fabian Torres'in Culio yorumu...

Alex kadar iyi...

Alex kadar iyi Culio ile Galatasaray orta sahası önemli ölçüde güçlenecek. Asla bencil değildir. Kendisini değil, takımı ön plana çıkarmayı sever. Rölanti futboldan nefret ettiği için sahada basmadık yer bırakmaz. Sol ayağını mükemmel kullanır, uzaktan şık goller atar. Bana göre Türkiye'de ikinci Alex dönemi başlıyor. Alex'in bütün yeteneklerine sahip, ayrıca ondan çok daha hızlı.Bence Adnan Polat başkanlığı dönemindeki en önemli transferini yaptı. Hem Galatasaray'ı hem de Hagi'yi bu transfer için kutlamak lazım.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER