BASKETBOL

G.Saraylı Torrens'e büyük onur

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali A Grubu ilk maçında İspanyol ekibi Rivas Ecopolis'le karşılaşan Galatasaray Medical Park'a taraftarlarının desteği beklentinin altında oldu.

G.Saraylı Torrens'e büyük onur
Galatasaray Medical Park'ın uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen İspanyol oyuncusu Alba Torrens, Kadınlar Euroleague 8'li Finali'nde oynanan Rivas Escopolis maçı öncesinde 2011'in en iyi oyuncusu ödülünü aldı.
 
 
Galatasaray Medical Park'ın ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı-kırmızılı ekibi, ilk maçında yaklaşık 500 kişilik bir taraftar grubu destekledi.

Turnuvanın ilk günü olması nedeniyle bu taraftar sayısı normal karşılanırken, yarın Fenerbahçe ile yapılacak derbi mücadelesine her iki takım taraftarlarından da büyük ilgi bekleniyor.

Galatasaray taraftarları, tezahüratlar yaparak takımlarına Rivas Ecopolis karşısında destek verdiler.

Öte yandan, maçı sarı-kırmızılı yöneticiler Ahmet Ocaklı, Mete Başol ve Ali Gürsoy da tribünden takip etti.

TORRENS'E ÖDÜL

Galatasaray Medical Park'ın İspanyol oyuncusu Alba Torrens, FIBA 2011 Yılın Oyuncusu Ödülü'nü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda aldı.

Rivas Ecopolis-Galatasaray Madical Park karşılaşması öncesinde bir tören düzenlenirken, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Alba Torrens, koltuk değnekleriyle gelerek ödülünü aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER