OSMANLISPOR

Güneş'e zafer taktiği Mustafa Reşit Akçay'dan!

Beşiktaş teknik heyeti, Olympiakos ile oynanacak ilk maçın stratejisini belirledi.

Güneş'e zafer taktiği Mustafa Reşit Akçay'dan!

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın Olympiakos ile ilgili görüşlerini de alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kurmaylarıyla beraber yaptığı toplantı sonunda son olarak G.Saray ile Türk Telekom Arena’da oynanan maçta uygulanan taktiği yarınki karşılaşmada da sahaya yansıtma kararı aldı.

Şenol Güneş ve kurmayları, Olympiakos’un bir önceki turda Osmanlıspor ile oynadığı iki maçı da izleyip planı hazırladı. Kartal son olarak TT Arena’daki G.Saray maçında uyguladığı taktiği Pire’de de sahaya yansıtmaya çalışacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos ile oynayacağı ilk maçta önceliği savunmaya verecek. Siyah-beyazlı takımın teknik heyeti, Yunan temsilcisinin bir önceki turda Osmanlıspor ile oynadığı her iki maçı da izledi ve planı hazırladı.

Olympiakos hocasını Şenol Güneş yüzünden kovdu


Vatan'ın haberine göre; Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın Olympiakos ile ilgili görüşlerini de alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kurmaylarıyla beraber yaptığı toplantı sonunda son olarak G.Saray ile Türk Telekom Arena’da oynanan maçta uygulanan taktiği yarınki karşılaşmada da sahaya yansıtma kararı aldı.

İSRAİL’DEKİ GİBİ

Oyuncularından sabırlı olmalarını isteyen teknik patron Güneş, orta sahada takımının daha dirençli olması adına Atiba’nın yanında Necip’i kullanmayı düşünüyor. Yunanistan’da gol atmanın da en az iyi savunma yapmak kadar önemli olduğunu futbolcularına söyleyen Güneş, Hapoel Beer Sheva ile oynadıkları ilk maçı da örnek olarak gösterdi.

Olympiakos’un top kayıpları sonrası geride açıklar verdiğini belirten Güneş, tıpkı İsrail’de olduğu gibi Georgios Karaiskakis Stadı’nda da savunmadan hücuma doğru geçişler yaptıkları takdirde goller bulabileceklerinin altını çizdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER