SPOR MEDYASI

Güntekin Onay o isme yüklendi

NTV Spor'da GÜntekin Onay, Beşiktaş'ın Hapoel Beer Sheva'yı 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kaldığı mücadeledeyi değerlendirdi.

Güntekin Onay o isme yüklendi - Sayfa 1

NTV Spor'da GÜntekin Onay, Beşiktaş'ın Hapoel Beer Sheva'yı 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kaldığı mücadeledeyi değerlendirdi. İşte Güntekin Onay'ın açıklamaları; "Çok mücadele etmeden oyuncular bazen skor yüzünden rehavete kapılabiliyor. Her oyuncu sahaya her maçı kaznamak için çıkar. Sağ bek ve sol bek günümüzde en çok mesafe kat eden bölgeler. Gökhan İnler üst düzey bir oyuncu. Maç eksiği var ama ona güvenmeyip kime güvenecek."

Güntekin Onay o isme yüklendi - Sayfa 2

"Necip ilk maçın kahramanlarından birisi... Diri, mücadeleden kaçmayan, güçlü bir oyuncu. O bölgeyi rahat halletti bence Şenol hoca... Babel, Q7 ve Talisca üçlüsü burada biraz sıkıntı yaşadı bence Şenol hoca... Onlar savunmaya pek katkı vermiyor çünkü."

Güntekin Onay o isme yüklendi - Sayfa 3

"Beck, Kiev maçında oyundan atılmıştı bu sene geçen seneki gibi değil çok hata yapıyor. Tosic'in performansı da tartışmaya açık bir performans. Rakip kalitesi sizden düşük olsa da böyle sorunlar olabiliyor. Beşiktaş 60 - 70 arasında adeta ateşle oynadı."

Güntekin Onay o isme yüklendi - Sayfa 4

"Az efor sarfederek maç kazanmak gibi bir durum yok günümüz futbolda. Beşiktaş'a yakışan kazanarak tur atlamasıydı. Ülke puanı çok önemli. Neden önemli kulüp için önemli."