SPOR MEDYASI

Güntekin Onay’dan Beşiktaş isyanı

Beşiktaş - Olympiakos maçını, NTV Spor’da Güntekin Onay yorumladı.

Güntekin Onay’dan Beşiktaş isyanı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş, Olympiakos karşısında ilk yarıyı 2-1 önde kapadı. Siyah beyazlılar’da 39. dakikada Aboubakar kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın devre arasında NTV Spor’da Güntekin Onay müsabakayı yorumladı.

"BUNU BAŞARMAK BECERİ İSTER"

"Hiçbir şey yapmayan, niyeti ve gücü olmayan takımı durup dururken Beşiktaş maça ortak etti. Bunu başarmak beceri ister. Harika başlamışın. Seyirci muhtemel. 1-0’ı buldun. Rakibe top göstermiyorsun. 2-0’ı buluyorsun. Yine rakibe top göstermiyorsun. 3’ü, 4’ü, 5’i bularak devam et. Eğer sen rakipten daha güçlüysen niye rolantiye alırsın oyunu? 2-0’dan sonra bir rolanti durumu var. Nitekim rakip bir kere gelip 2-1 yaptı. Sen yine önde oynamaya devam et. Daha kaliteli, üstünsün ve güçlüsün. Zaten Olympiakos taraftarlarının da 2-0’dan sonra umudu yoktu."

Quaresma'ya yapılan hareket penaltı mı?

"ŞENOL GÜNEŞ’İN HAMLELERİ ÖNEMLİ"

"Tablo değişti tabi. 2-1 oldu. 1 gol Olympaikos’a turu getirecek. Muhtemel ikinci yarıda ofansif oynayacaklardır. Şenol Güneş’in yapacağı değişik önemli burada. Şenol Güneş’in yapacağı değişiklikler oyunun genel gidişatını belirleyecek."

"ABOUBAKAR’A SARI KART ÖNEMLİ"

"Şöyle bir done var ki, dördüncü hakem attırdı. Ya da yardımcı hakem. Tekrarını çok net göremedik pozisyonunu. Aboubakar çok itiraz etmedi. Bunlar bizim için done. Sanki bana yine de sarı kartlık pozisyon olabilir gibi geliyor.''

Vodafone Arena'da dev koreografi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER