SPOR MEDYASI

Güntekin Onay'dan flaş Vida açıklaması

Ünlü sunucu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın transfer gündemini yorumladı. Onay, ''Eğer Vida'yı Beşiktaş 30-35 milyon Euro civarında bir fiyata satabilirse kadrosundaki önemli eksikleri kapatabilir'' ifadelerini kullandı.

Güntekin Onay'dan flaş Vida açıklaması

Ünlü spor sunucusu Güntekin Onay, yayıncı kuruluşta transfer gündemini yorumladı.

İşte Güntekin Onay’ın açıklamalarından satırbaşları:

-Beşiktaş, bedavaya aldığı Vida’yı Dünya Kupası ertesinde eğer 30-35 milyon Euro gibi bir fiyata satarsa büyük iş başarmış olur…

-Domagoj Vida Hırvatistan Milli Takımı'nda Beşiktaş'ta oynadığından daha özgüvenli oynuyor. Takımıyla beraber yarı finale kaldılar. Kimbilir belki finale gidecek hatta kupayı kaldıracak. Vida takımın iyi oyuncularından biri olarak görünüyor. Hatta sık sık hatalar yapan partneri Lovren’i bile bu turnuvada toparladı gibi…

-Vida aslında bilinen bir oyuncuydu aslında ama şimdi daha bir vitrinde. Bu turnuvada güvenilirliğini de kanıtladı.

-Bence Beşiktaş'ın transfer politikası Vida'ya bağlı. Eğer Vida’yı Beşiktaş 30-35 milyon Euro civarında bir fiyata satabilirse kadrosundaki önemli eksikleri kapatabilir. Bonservissiz olarak alınan bir oyuncuyu bir devre oynattıktan bu fiyata satmak da hakikaten bir transfer başarısı olacaktır…

GÖKHAN TÖRE DE YENİ BİR TRANSFER GİBİ

-Quaresma Beşiktaş taraftarı tarafından çok seviliyor ancak paraya çevirebiliyorsa satılmalı. Talisca'nın yerine bir oyuncu ve santrafor şart.

-Larin'in Beşiktaş seviyesinde görmüyorum. Negredo iyi bir paraya satılırsa çok iyi bir kazanç olur. Babel'in sözleşmesi devam ediyor. Gidiyor diye bakmamak lazım.

-Gökhan Töre ise yeni bir transfer diye düşünülebilir.

PERŞEMBE MAÇLARININ DÖNÜŞÜ ZOR OLUYOR

-UEFA Kupası'nda gruptan çıktıktan sonra maçlar 1 hafta arayla oynanıyor. O arada lig şampiyonluğu kaybediliyor.UEFA'da hem final oynayıp hem ligde şampiyon olmak çok zor iş. Tabii Beşiktaş grup kurasına seribaşı olarak katılacak. Grup maçlarında zorlanacağını düşünmüyorum.

-Tek sorun maçların perşembe gecesi çok geç saatte oynanması, sonra lige dönüşte puan kayıpları yaşanabiliyor. Kadro planlanmasını çok iyi yapmaları lazım.

-Gökhan'a alternatif hücumcu bir bek arıyorlar. Orta sahada ise Atiba'da bence artık misyonunu tamamladı. Gene de fiziksel olarak 1 yılı daha çıkarabilecek yapıda biri.

Beşiktaş'tan Ryan Babel'e büyük şok

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER