FUTBOL

Günün bomba transfer haberleri (23.01.2017)

Süper Lig'de devre arası transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala hareketli saatler yaşanıyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

Günün bomba transfer haberleri (23.01.2017) - Sayfa 1

Süper Lig'de devre arası transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala hareketli saatler yaşanıyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

Günün bomba transfer haberleri (23.01.2017) - Sayfa 2

FENERBAHÇE'DE HEDEF HERNANES! Fenerbahçe'de futboldan sorumlu yönetici Ali Yıldırım, Sydorchuk için önceki gün yaptığı son temasın ardından, bu dosyayı kapatma kararı aldı. Bu nedenle ikici planı devreye sokan sarı lacivertliler Juventus'ta forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Hernanes'in kiralık olarak transfer etmeye karar verdi. Kulübüyle 2018 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki oyuncu için görüşmeler final aşamasında. Fenerbahçe, orta sahada iki yönlü oynayabilen tecrübeli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Fenerbahçe'nin yeni orta sahasını 1-2 gün içerisinde açıklaması bekleniyor. (Ajansspor)

Günün bomba transfer haberleri (23.01.2017) - Sayfa 3

FENERBAHÇE İÇİN OLAY İDDİA! SCHWEINSTEIGER Ofansif orta arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de son olarak Bastian Schweinsteiger ismi gündeme geldi. Bayern Münih'ten Manchester United'a Hollandalı teknik adam Louis van Gaal tarafından transfer edilen Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger, takımın başına Portekizli Jose Mourinho'nun gelmesiyle birlikte fazla forma şansı bulamadı. Menajerlerin Bastian Schweinsteiger'i Fenerbahçe'ye önerdiği iddia edildi. (Habertürk)

Günün bomba transfer haberleri (23.01.2017) - Sayfa 4

POLDI İÇİN FİYAT ARTTI Galatasaray'da yeni hafta Lukas Podolski’nin durumunun görüşüleceği toplantı ile başlıyor. Alman oyuncuya Japonya’dan Vissel Kobe takımından teklif artık herkesin bildiği bir gerçek... Japon ekibi ile menajeri aracılığı ile görüşmelerini sürdüren Poldi’nin her fırsatta “G.Saray’da mutluyum ancak orada kazandığım (Yıllık 3 milyon Euro) ücretin 2-3 katı bir teklif gelirse kabul ederim” sözleri Japonlar’ın da rakamı yükseltmesine neden oldu. (Fanatik)