FUTBOL

Günün öne çıkan transfer haberleri

spor Toto Süper Lig'in araya girmesiyle transfer dönemi sıcak geçiyor. İşte günün transfer haberleri.

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 1

Trabzonspor, stoper mevkisi için gündemine aldığı Uruguaylı Martin Caceres’in transferinde önemli yol kat etti. Serdar Taşçı ile maddi konularda anlaşamayan Bordo-Mavililer, son olarak Juventus forması giyen ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki futbolcuyla yaptığı görüşmelerde sona yaklaşırken arada ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 2

G.Saray ile sözleşmesini fesheden Hamit Altıntop, Göztepe'nin gündeminde... Yöneticiler, Okan Buruk'un da alınması için onay verdiği Altıntop'un hem takımın önemli bir eksiğini gidereceğine, hem de Göztepe tribünlerini ayağa kaldıracağını düşünüyor. Göztepe yönetimi Hamit Altıntop için girişimlere başlarken, Buruk'un da Hamit'in transferinde etkin rol oynadığı iddia edildi.

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 3

Sarı-Kırmızılı idarecilerle transfer toplantısı yapan Riekerink, PSV’de forma giyen 26 yaşındaki hücum oyuncusu Luciano Narsingh için, “Çok teknik, hızlı ve güçlü bir oyuncu. Onu alırsak, Lens’in Fenerbahçe’de yarattığı etkiyi yaratır” yorumunu yaptı.

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 4

Galatasaray'ın transferdeki gözdelerinden Garry Rodrigues'in kulübü PAOK, bu transferin gerçekleşmesi halinde alternatif isimlerle görüşmeye başladı. PAOK'un ilgilendiği ilk isim Partizan forması giyen Leonardo. Yunanistan temsilcisi, Partizan ile Leonardo konusunda anlaşamazsa, Fenerbahçeli Miroslav Stoch için düğmeye basacak. Stoch, 2013-2014 sezonunda da PAOK'ta kiralık olarak forma giymişti.