FUTBOL

Günün transfer haberleri

Süper Lig'de devre arası transfer döneminin en hareketli günleri yaşanıyor... İşte günün öne çıkan bomba transfer haberleri.

Günün transfer haberleri - Sayfa 1

TRABZONSPOR OLCAY ŞAHAN İLE SÖZ KESTİ! Transfer harekatına ara vermeden devam eden Trabzonspor daha önce Mehmet Ekici'ye karşılık Beşiktaş tarafından takasla önerilen Olcay Şahan'ı bu kez sezon sonuna kadar kiralık olarak istedi. Beşiktaş'ın takımdan göndermeye sıcak baktığı oyuncuyu yarım sezonluğuna Trabzonspor'a kiralamaya onay vermesi sonrası başkan Muharrem Usta, Olcay'ı takımın Antalya Belek'te kamp yaptığı otele davet etti.Bunun üzerine Olcay hemen Trabzonspor'un kampına gelerek başkan Usta ile masaya oturdu. Bordo- mavili kulüp, oyuncuya sadece Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar alacağı 700 bin Euro'yu ödeyecek.

Günün transfer haberleri - Sayfa 2

BEŞİKTAŞ'TA MANDZUKİC SESLERİ Beşiktaş Yönetimi, Samuel Eto'o transferi son anda suya düşünce rotasını listesindeki alternatif isimlere çevirdi. Siyah-beyazlılar, Juventus’un dünyaca ünlü golcüsü Mandzukic,i kadrosuna katmak için harekete geçti. Teknik Direktör Şenol Güneş’in ısrarla pivot forvet istemesi nedeniyle bu tipteki golcülerle temas kuran siyah-beyazlı yönetim, 1.96 boyundaki golcü için İzleme Komitesi’nin raporunu bekleyecek. Başkan Fikret Orman’ın en sıcak baktığı ismin Mandzukic olduğu ve temasların başladığı belirtildi.

Günün transfer haberleri - Sayfa 3

MARTINEZ ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A Martinez, geride kalan sezon Guangzhou Evergrande adına 10 lig maçına çıkarken, 4 gol ve 1 asist ile oynadı.Samuel Eto'o girişimlerinden sonuç alamayan Beşiktaş, eski göz ağrısı için nabız yoklamaya başladı. Siyah-beyazlı kulüp, bir dönem yakından ilgilendiği ancak Çin Ligi ekibi Guangzhou Evergrande'ye kaptırdığı Jackson Martinez için yeniden harekete geçti. Menajer Ahmet Bulut aracılığı ile Kolombiyalı forvetin Portekizli menajeri Jorge Mendes'e teklif götürüldü. Beşiktaş yönetimi, Kolombiyalı santrforu, mart ayında başlayacak Çin Ligi öncesi kiralamak istiyor. Martinez'in yanı sıra Brezilyalı golcüler Alan ve Paulinho'yu kadrosunda bulunduran Guangzhou Evergrande'nin teklife olumlu yaklaşabileceği gelen haberler arasında.

Günün transfer haberleri - Sayfa 4

GALATASARAY'DA YENİ BOMBA NARSINGH Sarı-Kırmızılılar’ın Podolski’nin ayrılışından sonraki yol haritası da belli. Galatasaray, uzun süredir gündeminde olan Narsingh için PSV’ye resmi teklif yapıp işi kısa sürede bitirmeyi planlıyor. Cim Bom’un Hollandalı kanat oyuncusu için ayırdığı bütçe ise 2 milyon Euro (Yaklaşık 7.5 milyon TL). Kulübüyle sözleşmesi devre arasında bitecek olan Narsingh’in de transfere sıcak baktığı, dört gözle kulüplerin anlaşmasını beklediği biliniyor