ROPÖRTAJ

Hacıosmanoğlu'ndan Yıldırım'a gönderme

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çok özel açıklamalar yaptı.

Hacıosmanoğlu'ndan Yıldırım'a gönderme
"Er ya da geç adalet yerini bulacak. Ama bu dış kaynaklı mı iç kaynaklı mı olacak, onu beraber göreceğiz. Bu durum onların kendi ömürlerini belirleyecek"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, FOTOMAÇ Gazetesi'ne çok özel açıklamalar yaptı. Futbolcularının özveriyle çalıştığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Takım olarak çok iyi bir dayanışma ve kaynaşma var. Sahada mücadele eden bütün oyuncularımı kutluyorum" dedi. Trabzonspor'un ligde şu andaki durumundan daha iyi noktada olması gerektiğini belirten başkan, "Ancak çok talihsizlikler yaşadık. Basit maçlar kaybettik. Bir de haftada neredeyse 3 maç oynuyoruz. Haliyle yorgunluk da oluyor. Biz şanssız maçlar kaybederken hakemlerin kazanması için, gol atması beklediği rakipler de böyle maçlar kazandı" dedi.

Ağaoğlu yardım edecek
Trabzonlu işadamı Ali Ağaoğlu'nun iki yıldız alacağı yönündeki sözünün hatırlaması üzerine Hacıosmanoğlu şunları söyledi: "Sayın Ağaoğlu'na teşekkür ediyoruz. Ama o bize yardımcı olacak diye yıldız alma gayretimiz yoktu zaten. Devre arasında transfer yapacağız. Eksik yerlerimizi ortadan kaldıracağız. Oyuncularımızın hepsi yetenekli. Önemli maçlarımız da var. Önce bunları kazasız belasız atlatalım, sonrası kolay."

Her babayiğit yapamaz
Tahkim'e yapılan başvuruyu değerlendiren Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'de şike milyonlarca insanın gözünün önünde gerçekleşti. Şimdi siz bunu görmezden geliyorsunuz. Gelemezsiniz. Biz Tahkim'e adaletin düzelmesi adına başvuru yaptık. Onlar da bunun değerlendirmesini yapıyor. Burası bizim için daha yolun başı. Er ya da geç adalet tecelli edecek. Ama bu dış kaynaklı mı iç kaynaklı mı olacak, onu beraber göreceğiz. Bu durum onların kendi ömürlerini belirleyecek. Çünkü bu pisliğin üzerinde oturmak her babayiğidin harcı değildir. Bu toplum bu pisliği örtenleri, o kutsal görevde barındırmaz. O koltuklarda oturamazlar." RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER