YAZARLAR

Hacıosmanoğlu’nun tahriklerine kapılmayın!

Hacıosmanoğlu’nun tahriklerine kapılmayın!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Maç öncesi taraftarları germek adına yapılmış, bilinçli ve zaman ayarlı bu açıklamaların Türk futbolunda kaos ortamını devam ettirme çabası içinde olan şahıs tarafından yapılmış olmasına hiç şaşırmadım. Her yıl Fenerbahçe maçları öncesinde gerilimi tırmandıran açıklamalarda bulunan bu şahıs yine bir Fenerbahçe maçı öncesi ortamı germeye çalışmaktadır.

Her fırsatta Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu hazmedemeyen açıklamalar yapan, iki takım taraftarlarının arasını daha da açan bu kişi yine kendi şahsına yakışır açıklamalarda bulunmuştur. Maçın hakemini arayarak hakemi baskı altına almaya çalışmıştır. Takımı sahadan çekerim açıklaması ile de TFF ve MHK’ye göndermede bulunmuş ve ayar çekmeye çalışmıştır. Ucuz kabadayı numaralarını beceremeyen bu şahıs hala aynı beceriksizliklerini devam ettirmektedir.

Aziz Yıldırım’ın eksik bulduğumuz yanlarını, hatalı davranışlarını eleştiriyoruz. Bizler bunu Fenerbahçeliler olarak yapabiliyoruz. Televizyon programlarında da aslı astarı olmayan iddialarla kulüp ve başkan yerden yere vuruldu. Neler neler söylendi. Bunlar hiç unutulmayacak. Bu şahıs hakkında neden programlar yapılmıyor? O şahsın yaptığı açıklamaları Aziz Yıldırım yapmış olsa ortalık ayağa kalkardı. Hakem değişikliği bile gündemde olurdu.

Fenerbahçe taraftarı uyanık olsun! Maç öncesi yapılan bu açıklamaların tamamı Fenerbahçe’nin ceza alması adına yapılan bilinçli olarak önceden hazırlanmış numaralardır. Tek amacı Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda ceza almasını sağlamaktır. Kendi takımının şampiyon olma ihtimalini bile hayal edemeyen bir başkanları olduğu için Trabzonspor taraftarının hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Hacıosmanoğlu önce şampiyon olabilecek bir kadro kursun. Asker kampı gibi kadro kurdu ama şampiyon olmak için çok oyuncuya değil kaliteli oyunculara ihtiyaç var. Şampiyon olmak istiyorlarsa önce elinizdeki oyuncuları Galatasaray’a nasıl kaptırmayacaklarını bulmaları gerekir. Sonra da transfer yaparken ihtiyaç olanları almaları da şart. Pazardan alışveriş yapar gibi her takımın ilgilendiği adamları alırsan kadro elinde şişer kalır. Bu değirmenin suyu nereden dönüyor onu da merak ediyorum. Hiçbir projesi olmayan, kulübün geleceği ile alakalı tek bir hedefi dahi bulunmayan bu başkan ödemelerini hangi kaynaklardan yapacak merak ediyorum. Bu konuda da ciddi araştırma yapılması gerekir. Uefa’nın mali kriterleri seneye devreye girecek. O zaman da takımın başında kalabilecek mi merak ediyorum.

Sayın Hacıosmanoğlu! Özünde iyi bir insan olabilirsin. Seni şahsen tanımıyorum. Beşiktaş maçında Konya’ya geldin. Senin maç izlediğin locada bende olacaktım ama o gün loca sahibi abimizle görüşemedik. Ben kendi yerimden seyrettim ve sonrasında bunda da varmış bir hayır dedim. Sizinle aynı ortamda dahi bulunmak istemedim. Neden? Sırf bu rakip taraftarı tahrik eden, kazanılmış şampiyonluklarına çamur atan tavrınız yüzünden. Bence oturup bir kendinize gelme, kırdığınız insanlardan özür dileme vakti gelmiş olabilir. Gittiğiniz yol, yol değildir. Üslubunuz da tasvip edilir bir üslup değildir.

Yorumlar
TREND HABERLER