ANTALYASPOR

Hakan Kutlu Antalyaspor yenilgisi için ne dedi?

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Antalyaspor yenilgisi sonrasında maçı böyle yorumladı.

Hakan Kutlu Antalyaspor yenilgisi için ne dedi?

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligin 9. haftasında Kadir Has'ta Antalyaspor'a karşı alınan yenilgiyi değerlendirdi.

Hakan Kutlu, maç sonrasında yaptığı açıklamasında hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltı kararı ile yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kayserispor Antalyaspor maçı sonucu ve özeti

KUTLU: ŞÜPHELİYİM
Teknik Direktör Hakan Kutlu, "istemediğimiz beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Çok gereksiz bir penaltı yaptırdık. Pozisyondan da şüpheliyim ama neticede penaltıdan gol yedik. İlk yarı sıkıntılı geçti ancak maçın ikinci yarısında çok istedik çok mücadele ettik. Ama beraberliği yakalayamadık ve puan almayı başaramadık. Yenildiğimiz için üzgünüm. Bunu telafi etmeye çalışacağız" dedi.

RIZA ÇALIMBAY: BUNU DEVAM ETTİRMELİYİZ
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da, maç sonrasında yaptığı açıklamasında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Çalımbay, "Kaç haftadır da iyi oynuyorduk ama kazanamıyorduk. Buraya da galibiyet için geldik. Kazanacağımıza inanıyorduk. Maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. Sadece son 10 dakika çok geriye yaslandık. Skoru korumak adına oldu bu. Yine de pozisyonlar yakaladık. İkinci golü bulsak daha da rahatlardık. Deplasmandan 3 puan almak bizim için çok sevindirici. Ancak bunu devam ettirmemiz gerekiyor. İlk yarının bitimine 7 hafta kaldı. Bu maçlardan maksimum puanları toplayarak ligin devre arasına iyi girmek istiyoruz" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER