SPOR MEDYASI

Hakan Şükür Ertuğrul Sağlam'a sahip çıktı

Hakan Şükür, Ertuğrul Sağlam'ın ağlamasına sebep olan Bursasportaraftarlarının istifa çağrısına sert tepki gösterdi.

Hakan Şükür Ertuğrul Sağlam'a sahip çıktı

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, Ertuğrul Sağlam'ın ağlamasına sebep olan Bursasportaraftarlarının istifa çağrısına sert tepki gösterdi.

Bursaspor'un Eskişehirspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta yeşil-beyazlı taraftarların yönetimle birlikte istifaya çağırdıkları Ertuğrul Sağlam yedek kulübesinde gözyaşlarını tutamadı. Maçın ardından taraftara sitem eden tecrübeli teknik adama Hakan Şükür sahip çıktı.

"KARDEŞİMİN GÖZYAŞLARINI BİRÇOK ŞEYE DEĞİŞMEM"
Hakan Şükür twitter hesabından yaptığı paylaşımda: "Kardeşim Ertuğrul'un gözyaşlarını birçok şeye değişmem. Gerçerk Bursa taraftarı bu mu? Hani vefa?" ifadelerini kullandı.

 

SAĞLAM: BU KADAR VEFASIZLIK OLMAZ
"Büyük bir başarıyı yakaladık. Şampiyonlar Ligi oynadık. 3. olduk, kupa finali oynadık.Avrupa kupalarının hepsini yaşadık. Bursaspor 5. büyük olarak anılmaya başladı. Bunların hepsi bizim dönemimizde gerçekleşen şeyler. Benim hayatımda da bunların önemli yeri var. Gerçekten Bursaspor'un başarısını isteyen insanlar içinde bunlar önemli. Bugün yapılanlar ufak bir kesim değil. Ufak bir grup olmadığı için üzüldüm. Bu kadar vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER