GALATASARAY

Hakan Ünsal'dan Galatasaraylı oyunculara ağır eleştiri!

Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı 2-1'lik yenilgi, sarı kırmızılı takımın eski yıldızını çok kızdırdı..

Hakan Ünsal'dan Galatasaraylı oyunculara ağır eleştiri!

TRT Spor'da yayınlanan "Stadyum" programında Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı 2-1'lik yenilgi masaya yatırıldı.

"Stadyum" programının yorumcusu Hakan Ünsal, sarı-kırmızılı futbolcularla ilgili sert eleştirilerde bulundu.

Hakan Ünsal, şunları söyledi :

" 'Takip etmeye gerek yok, nasıl olsa Muslera var' diye düşünüyorlar galiba. Sneijder, bireysel olarak zorluyor. Ama ona yardımcı birileri olması lazım. Mesela bazen Yasin, ona uyum sağlıyordu. Burak Yılmaz'ın olmayışı, rakip için tek tehdit unsuru yaptı Sneijder'ı. Onu da kitliyor rakip, G.Saray duraksıyor... Muslera yerine, başka karakterde biri olsa o takımda kavga çıkar. İyi oynamasına rağmen, Hayrettin abi (Kaleci Hayrettin Demirbaş) olsa, birkaç arkadaşı döverdi. Allah'tan Muslera öyle karakterde biri değil. Naif birisi... Muslera, Dünya piyasasında yeri olan bir isim. Bu kadar hata ve başarısızlıktan sonra 'Bana eyvallah' deyip, gidebilir."

Mustafa Denizli'den takıma ağır ifadeler!

"Hakan Balta'yı Mustafa Denizli 18'e almadı"

Hakan Balta'nın herhangi bir sakatlığının olmadığını ifade eden Ünsal, milli oyuncunun, sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Mustafa Denizli'nin isteğiyle 18'e alınmadığını kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER