SPOR MEDYASI

Hakem Fener'in penaltısını vermedi

Yorumcu Ahmet Çakar dün akşam oynanan Fenerbahçe - Diyarbakırspor karşılaşmasının hakemi Koray Gençerler'in kararlarını eleştirdi.

Hakem Fener'in penaltısını vermedi
Sabah gazetesi yazarı ve usta yorumcu Ahmet Çakar dün akşam oynanan Fenerbahçe - Diyarbakırspor karşılaşmasının hakemi Koray Gençerler'in kararlarını eleştirdi. Çakar şunları söyledi;

Dün gece çok kötü bir hakem izledik. Şu takım veya bu takım "Hakem tarafından hakkım yenildi" diyemez. Zira her iki takımın lehine de aleyhine de hatalar var. İlk hatası Bilica'yı atmaması. Bariz gol şansı var. Bilica faul yapıyor ama sadece sarı kartla geçiştiriliyor.

İkinci yarı Güiza'ya yapılan bir penaltı var. Çok açık mı, hayır. Ama net bir şekilde kolundan çekilip düşürülüyor. Mehmet Topuz'a verdiği kırmızı kart yanlış karar. İki oyuncu itişip kakışırken birbirlerinin boğazlarından itiyorlar. Topuz'a verilen kırmızı kart yanlış. Son dakikalarda yere düşmüş Bilica'nın rakibin poposuna tekmesi var. Dün gece Bilica'nın ikinci defa atılması gerekirdi ama hakemde maalesef tık yok.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER