FUTBOL

Hakemin dokunduğu Marko Marin kendisini yere attı

Eski Trabzonsporlu futbolcu Marko Marin'in hakeme itiraz ettiği sırada kendisini yere atması izleyenleri güldürdü.

Yunanistan Ligi'nde eşi görüşmemiş bir pozisyon yaşandı. Olympiakos'ta forma giyen eski Trabzonsporlu Marko Marin, bir penaltı pozisyonuna itiraz için hakemin yanına koştu.

Bütün takım başına toplanan hakeme en büyük tepkiyi Marin gösterdi. Üzerine gelen futbolcuları uzaklaştırmak isteyen hakem, Marko Marin'e dokununca Bosna-Hersek asıllı Alman futbolcu bir anda kendini yere attı.

Genellikle rakip takım futbolcusu kart görsün diye yapılan bu abartılı eylemde bu kez hedef hakem olunca ortaya garip bir görüntü çıktı. Daha sonra hakem Marko Marin'e bu pozisyondan ötürü sarı kart verdi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER