AVRUPA LİGİ

Halis Özkahya Rusya'da 'Kazan'dırdı!

Türk hakem Halis Özkahya'nın yönettiği maçta Rubin Kazan gülen taraf oldu.

Halis Özkahya Rusya'da 'Kazan'dırdı!

Rusya ile kriz devam ederken, Türk hakem Halis Özkahya Rusya'da Rubin Kazan-Sion maçını yönetti, bir kırmızı kart çıkarttığı maçta Kazan kritik bir galibiyet elde etti..

Rubin Kazan: 1-0 :Sion

Rusya'nın Kazan şehrindeki Kazan Arena'da oynanan mücacelede, Türk yıldız Gökdeniz Karadeniz Rus temsilcisinin kadrosunda yer almadı ancak ekibi kritik bir galibiyet elde etti. 

Hakem Özkahya maçta konuk ekip aleyhine kırmızı kartına başvurdu. 12. dakikadan sarı kartı olan Ndoye Birama 34. dakikada Özkahya tarafından ikinci sarı kartla oyundan atıldı.

Mücadelede 72. dakikada Georgiev'in golüyle öne geçen Kazan, 90'da ise Marko Devic'le farkı 2'ye çıkarttı ve mücadele bu golle noktalandı. 5 puana ulaşan ve gruptaki ilk galibiyetini elde eden Kazan gruptan çıkabilmek için şansını son haftaya taşırken, 8 puanda kalan Sion ise ilk yenilgisiyle tanıştı.

Mücadelede Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Kemal Yılmaz yaptı. Ceyhun Sesigüzel'in 4. hakem olduğu müsabakada, Ali Palabıyık ve Alper Ulusoy da ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlendi. Bu arada Özkahya maç boyunca 5 kez sarı kartına başvurdu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER