SPOR MAGAZİN

Hamza Hamzaoğlu babalık iddialarına yanıt verdi

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sinem Yanmaz'ın "Çocuğumun babası Hamza Hamzaoğlu'dur" açıklamalarına kayıtsız kalmadı.

Hamza Hamzaoğlu babalık iddialarına yanıt verdi

Gündeme bomba gibi düşen, "oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu"dur iddiasının ardından Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan açıklama geldi.

Sinem Yanmaz isimli eski medya yöneticisi,kişisel Facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu" diye yazmıştı. Yanmaz'ın bu iddiasının ardından Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da bir açıklama yayınladı.

Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı açıklama şöyle:

"Bugün kamuoyunda Sayın Sinem Yanmaz'ın Facebook hesabından, şahsım ve ailemle ilgili yapmış olduğu açıklamalar, gündeme gelmiştir.

Hamza Hamzaoğlu'nun yasak aşkı ortaya çıktı

Öncelikle şu hususu belirtmek isterim, açıklamada geçen Eşref Çınar Hamzaoğlu, en başından itibaren şahsım tarafından tanınan ve nüfusuma kaydettirmiş olduğum oğlumdur.

Doğduğu günden itibaren de oğluma karşı babalık görevlerimi elimden geldiği müddetçe en iyi şekilde yerine getirmiş bulunmaktayım.

Bu bakımdan, Sayın Sinem Yanmaz'ın hangi saikle yaptığı anlaşılmayan ve birçoğu da gerçek dışı olan açıklamalarına itibar edilmemesini diliyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hamza Hamzaoğlu"

Yorumlar
TREND HABERLER