GALATASARAY

Hamza Hamzaoğlu'ndan Galatasaray açıklaması!

Şu sıralar adı Galatasaray’la anılan Hamza Hamzaoğlu beklenen açıklamayı yaptı.. Galatasaray'dan teklif aldı mı?

Hamza Hamzaoğlu'ndan Galatasaray açıklaması!
Adı Galatasaray’la anılan Hamza Hamzaoğlu özel açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı kulüpten kendisine herhangi bir teklif gelmediğini açıklayan 3 kupalı hoca Süper Ligi belli bir süre dışardan izleyeceğini ifade etti.
 
İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları…
 
Adı Galatasaray ile anılan tecrübeli teknik adam ; Galatasaray'dan bana gelen herhangi bir teklif yok, bazı kulüplerden teklif aldım ama bir sure ligi dışardan takip edeceğim' diyerek iddialara noktayı koydu..
 
Galatasaray yönetiminin Sneijder kararı ve yeni transferler hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu "Yönetimin Sneijder kararına saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Şahsi fikrim oyuncu takımda kalsaydı daha iyi olurdu çünkü Sneijder gerçekten önemli bir futbolcu. Ben Galatasaray'da çalışırken Sneijder'le ve diğer oyuncularla aram çok iyiydi ve böyle olduğu için büyük başarıların altına imza attık, 3 kupa kaldırdık.  eni transferlerin iyi olup olmadığını zaman gösterecek. Gomis, Belhanda, Maicon, Mariano kağıt üzerinde iyi futbolcular gibi görünüyor ama bunu test etmemiz için belli bir süre gerekiyor. '' dedi..
Ostersunds maçına da değinen Hamza Hamzaoğlu "İnşallah farklı bir skorla sahadan galip ayrılır tur atlarız, önemli olan Galatasaray'ın başarısıdır." dedi. (Star)
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER