GALATASARAY

Hamza Hamzaoğlu'nun gözdesi kulübeye

Kasımpaşa maçında galibiyeti düşünen Denizli, ilk radikal kararını kanatlarda alacak. Bunun için de ilk 11'de değişikliğe gidecek.

Hamza Hamzaoğlu'nun gözdesi kulübeye

Kasımpaşa maçıyla Galatasaray’daki üçüncü dönemine başlayacak olan teknik direktör Mustafa Denizli, takımdaki ilk radikal değişimi kanatlarda yapacak.

Milliyet'te yer alan habere göre sarı-kırmızılıların teknik patronu, Yasin Öztekin’in yerine Emre Çolak’ı sahaya sürecek. Denizli’nin, Emre’nin takıma dinamizm getireceğini düşündüğü belirtildi. Bu oyuncuyu sağ açıkta kullanmak isteyen tecrübeli hocanın, Podolski’yi ise esas bölgesi olan sol açığa çekmeyi düşündüğü ifade edildi. Alman oyuncunun sol tarafta daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünen Denizli’nin bu kararının Alman oyuncu üzerinde de olumlu etki yaratması bekleniyor.

Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'dan teklif aldı mı?

Sarı-kırmızılıların yeni teknik direktörü, orta alanda ise Selçuk’un yanında Bilal Kısa’ya forma verecek. Hamza Hoca da, bilindiği gibi Bilal tercihi nedeniyle eleştirilmişti.

Karşılaşmanın son hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Galatasaray’da sakatlıkları süren Denayer ile Carole ve Hamit forma giyemeyecek. İdman sonrasında kampa giren Cim-Bom’da futbolcuların morali dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaraylı yöneticiden Semih Kaya açıklaması
Yorumlar