SPOR MEDYASI

Hasan Şaş'ın Fenerbahçe iddiası

Hasan Şaş, Fenerbahçe'nin Olympiakos maçındaki futbolunu ve yeni transferleri değerlendirdi.

Hasan Şaş'ın Fenerbahçe iddiası

Fenerbahçe'nin Olympiakos'u yendiği hazırlık karşılaşmasının ardından Hasan Şaş, NTV Spor'da sarı-lacivertli takımı değerlendirdi.

İşte Hasan Şaş'ın o sözleri...

Fenerbahçe topun arkasında daha iyi duran, futbolcuların gücünün kuvvetinin yanı sıra teknikleriyle de bir şeyler yapmaya çalıştığım takım görüntüsü içerisindeydi. Fenerbahçe çok transfer yaptı, kısa sürede takım haline gelmek çok zor. Pereira da akıllık yapmış devamlı hazırlık maçı yapıyor ve iyi takımlarla maç yapıyor. her zaman söyleriz, en iyi antrenman maçtır. Fenerbahçe'yi çok iyi buldum.

 

"FENERBAHÇE, TÜRKİYE LİGİ İÇİN ÇOK TEHLİKELİ..."
Stoper Ba'da biraz aksaklıklar gördüm. Ancak henüz daha erken. Shakhtar maçı, Fenerbahçe'yi tam anlamıyla değerlendirmek için bize daha çok fırsat sunacak. Fenerbahçe yıldızları aldı, bunları bir takım içerisinde düşünürsek, takım olgusu içerisinde düşünürsek Fenerbahçe'nin gerçekten özellikle Türkiye Ligi için çok tehlikeli bir takım olacağını düşünüyorum.

YENİ TRANSFERLER İÇİN YORUMU...
Fernandao'yu aynı gördüm, Bursaspor'daki gibi. Defans oyuncularını dağıtıyor, onları yoruyor. Rakip savunmacılar Fernandao'ya karşı oynamaktan çok zorlanır. Nani çok yetenekli ama bu tip oyuncuların biraz daha güce, kuvvete ihtiyacı var. 15 gün sonra özellikle Shakhtar maçında Nani'yi daha iyi bekliyorum. Ancak şu an itibariyle tam hazır değil ama hazır hale gelecektir. Meireles'i çok iyi buldum. Belki de bu sene Fenerbahçe'nin en kilit oyuncularından biri olacak. Şener'i iyi buldum. Caner zaten eskisi gibi. Krasic oyuna girdikten sonra fena değildi.

Yorumlar
TREND HABERLER