YEREL HABER

Hatayspor G.Saray'dan transfer yaptı

Hatayspor'da, Galatasaray'dan Emrah Yollu ile Ankara Türk Telekomspor'dan Hasan Küçük ile sözleme imzalandığı bildirildi.

Hatayspor G.Saray'dan transfer yaptı

3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor'da, Galatasaray'dan Emrah Yollu ile Ankara Türk Telekomspor'dan Hasan Küçük ile sözleme imzalandığı bildirildi. 
 
 
Hatayspor teknik direktörü İsmail Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu'da gerçekleştirilen ikinci etap hazırlık kampının yarın sona ereceğini ve kente döneceklerini söyledi.

 
Bolu kampında 5 hazırlık maçı yaparak eksikleri giderdiklerini, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, resmi maçlar başlayacağından sporculara da izin vermeyeceğini belirten Batur, şunları kaydetti:

''Hazırlık kampında, eski-yeni oyuncular kaynaştı. Bu arada, farklı dönemlerde 83 kez değişik kategorilerde milli formayı giyen ve ön libero oynayan Galatasaray'dan Emrah Yollu ve Ankara Türk Telekom takımından savunma oyuncusu Hasan Küçük ile sözleme imzaladık. Her iki oyuncunun takıma büyük yararları olacağına inanıyorum. Böylece transferi tamamladık. Güçlü bir grupta mücadele edeceğiz.''

Batur, takımın iskeletinin belirlendiğini, her oyuncunun alternatifini de düşünerek akılcı transferler yaptıklarını belirterek, ''Geçen yıl, kaçırdığımız şampiyonluğa bu yıl kavuşacağız. Bizlere dargın olan taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz'' diye konuştu.

Batur, ligin ilk maçında sahalarında karşılaşacakları Bursa Nilüferspor'u yenerek lige galibiyetle başlamayı hedeflediklerini bildirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER