YEREL HABER

Hatayspor'a İzmir'de saldırı

İzmir'e gelen Hatayspor'un yönetici ve futbolcularına, bir grup tarafından sözlü ve taşlı saldırıda bulunuldu..

Hatayspor'a İzmir'de saldırı
Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram yaptığı açıklamada, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na, futbolcuların otele gitmek üzere otobüse bindiği, yöneticilerin de otobüsün yanında beklediği sırada 10-12 kişilik grubun sözlü saldırısına uğradıklarını söyledi.

Gruptan 2-3 kişinin otobüse girip oyuncuları tehdit ettiğini savunan Baram, "Beni de hedef olarak gösterdiler. Stada giremeyeceğimizi söylediler. Oradaki 2-3 polis, gaz spreyi sıkarak grubu uzaklaştırdı" dedi.

Daha sonra gruptan bazı kişilerin, araçlarla takip ettikleri otobüse Bornova'da taşlarla saldırdığını iddia eden Baram, şöyle konuştu:

"Arabanın camları atılan taşlar nedeniyle kırıldı. Bu psikolojiyle nasıl maça çıkalım? Savaşa mı geldik, futbol oynamaya mı? 'Göztepe' sloganları atan grup hem bizim hem de futbolcuların üstüne yürüdü. Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. İzmir Valisi Mustafa Toprak, beni aradı ve gerekli tedbirleri alacağını söyledi ama Göztepe'den bir telefon bile almadım. Göztepe, şanlı, şöhretli bir takımdır. Biz Göztepe'yi Hatay'da çiçeklerle karşılamıştık."

Saldırganlardan şikayetçi olduklarını anlatan Baram, olayla ilgili 3 kişinin yakalandığı bilgisini aldıklarını sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER