YAZARLAR

#Hedef1MilyonForma

#Hedef1MilyonForma

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe taraftarı sezon öncesinde yapılan transferlerden memnun ise bilin ki o yıl Fenerbahçe için iyi geçer. Eğer transferler taraftarı tatmin etmiyor ve taraftar transferleri beğenmiyorsa bilin ki o yıllar kahır yılları olur. Bu yıl taraftarın sevinçten heyecandan yerinde duramadığı bir transfer sezonu geçiriyoruz. Terraneo bu yıl transfer sezonuna damga vuran isim oldu. Fenerbahçe'nin en iyi transferi oldu diyebiliriz.

Transfer sezonunda "adam gibi transfer yapın parası neyse verelim" diyen Fenerbahçe taraftarı sözünü tutmasını bilir. Kjaer, Fernandao, Şener, De Souza, Nani, Ba, Fabiano ve Van Persie transferleri ile taraftarlarını sevindiren Fenerbahçe, yeni formalarını satışa sundu. Fenerbahçe taraftarı da sözünde durmaya ilk günden başladı. Fenerium mağazalarında inanılmaz bir yoğunluk var. Aynı şekilde kombine kartlar da geçen yıla oranla inanılmaz bir talep görüyor.

Fenerbahçe taraftarı yapılan transferlerin maliyetlerini sadece forma satışından çıkartacaktır. Bu yıl yapılan transferler taraftarı o kadar memnun etti ki herkes birbirini forma almaya teşvik ediyor. #Hedef1MilyonForma sloganı ile taraftarlar kendilerine hedef koydular. Bu hedef, takımlarına olan güvenin göstergesidir. Taraftar her yıl forma alıyor ama bu yıl forma alan bir diğer arkadaşını teşvik ediyor. Yönetime de siz transfer yapın biz forma da alırız, kombine de mesajı veriyorlar. Bu yıl taraftarın takımına maddi desteği görülmeye değer. Feda sezonunda bile çakma tişört alan sözde Beşiktaşlıları da unutmadık. Fenerbahçe taraftarının en büyük özelliği de orijinal forma almasıdır. Lisanslı ürünler alarak korsanla mücadele eden ve takımına gelir sağlayan bir taraftar kitlesine sahip. Ben bu yıl forma satışlarında yaşanacak patlamayı hissediyorum.

Transfer konusuna gelirsek de bir orta saha oyuncusu alınması alternatiflerin artması adına iyi olur. Stoperde Alves, Ba, Kjaer ve Kadlec olduğu için alternatif konusunda sıkıntı olmaz. Orta sahada ise De Souza, Mehmet Topal ve Meireles var. İki oyuncu onbirde oynadığı taktirde üç kulvar için bir transfer daha yapılması takıma güç katar. Diego yeni düzende kendisine yer bulamaz. Alper, Stoch ve Nani kanatların vazgeçilmezi olur. Caner ve Gökhan ikilisinde ise Caner formayı vermez. Şener ise Gökhan'ı çok zorlar. Kalede ise büyük kapışma olur. Volkan ile Fabiano ikilisinden hangisi formda ise kaleyi o alır. Büyük bir hata yapmadığı sürece de kaleyi bırakmaz. Hoca bir değişiklik yapıp rakibe göre kaleci seçerse de şaşırmayın. İki kaleci de formda olursa her ikisini de aktif kullanabilir. Bu yıl Avrupa'da örneklerini gördük. Şampiyonlar ligi, lig ve kupada 3 farklı kaleci oynatan takımlar vardı.

Transfer sezonu henüz bitmedi. Bakarsınız sürpriz transferler olur ama şu kadro Fenerbahçe için bir orta saha takviyesi ile yeterli. Sizi bekleyen formalarınızı almakta gecikmeyin. Taraftarın istediği bir takım kuruluyorsa, taraftarda takımına destek olmak için en az 1 forma almalıdır. Hey! Fenerbahçe taraftarı! Forman seni bekliyor...

Yorumlar
TREND HABERLER