FUTBOL

Herkes bu adamı konuşuyor! Balona rövaşata…

Yolda yürürken önünde bulduğu balonu önce sektiren ardından rövaşata çekmeye çalışan bir adam sosyal medyada fenomen oldu.

Bir mağazanın güvenlik kamerasına takılan görüntü sosyal medyayı kasıp kavuruyor…

Kaldırımda yürürken önüne gelen kırmızı balonu bir futbolcu edasıyla sektiren bir adam, daha sonra rövaşata çekmeye çalışınca olanlar oluyor… Yere düşen ve başarılı olamayan adamın ayakkabısının ayağından fırlamasına rağmen pes etmeyip yere düşen balona omuz atma hareketi sosyal medyada herkesin diline düşüyor. Yerden kalkıp ayakkabısını giyerek hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden adamın görüntüsünün hangi şehirde kaydedildiği henüz bilinmiyor. Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan bu an için herkes birbirinden ilginç yorumlar yapıyor.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanıdığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Yorumlar