FENERBAHÇE

Herkes bunu konuşuyor! Aykut Kocaman haklı çıktı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bundan 49 gün önce söylediği sözlerle futbol gündeminde bomba gibi düşmüştü.Fenerbahçe Kasımpaşa'yı yenerse Aykut Kocaman haklı çıkmış olacak

Herkes bunu konuşuyor! Aykut Kocaman haklı çıktı

Tarih 16 Ekim 2017... Fenerbahçe 14, Galatasaray 22 puanda... O gün 8 puanlık farkı suni olarak niteleyen teknik direktör Aykut Kocaman, Kasımpaşa'yı yenmeleri durumunda farkı 3'e düşürecek ve haklı çıkmanın gururunu yaşayacak.

Galatasaray, Süper Lig'de 8'de 7 yapmış ve rakipleriyle arasındaki farkı açmıştı. Kocaman Süper Lig'in 8. haftasında, Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın sonunda Galatasaray'la aralarındaki 8 puanlık farkı suni olarak nitelemişti.

Galatasaray'ın derbilerini oynamadığını belirten Kocaman, "G.Saray derbilere çıkacak. Aynı şekilde giderlerse o zaman saygı duyacağız" demişti.

Galatasaray'da Fatih Terim harekatı


3 DERBİDEN 1 PUAN ÇIKARABİLDİ

Bu açıklamanın ardından Galatasaray'da rüzgar tersine döndü. İlk derbisinde sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray, ertesi hafta deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 kaybetti.

Başakşehir'e 5-1 kaybeden Galatasaray, son olarak Beşiktaş'a 3-0 yenildi ve elindeki avantajı kaybetti.

Beşiktaş-Galatasaray maçı paylaşımları sosyal medyada olay oldu


FENERBAHÇE'YE TARİHİ FIRSAT

Bu sonuçların ardından 1 ay öncesine kadar 'yarıştan koptu' denilen Fenerbahçe son haftalardaki çıkışıyla zirveye iyice yaklaştı. Bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler kazandığı takdirde Galatasaray'la arasındaki puan farkını 3'e kadar düşürecek

Yorumlar
TREND HABERLER