YEREL HABER

Herkes tek penaltı için toplanacak! Bir ilk

Erzurum'da oynanan maç, penaltı atışlarında çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Mücadele kaldığı yerden devam edecek ancak ilk penaltıyı kullanan futbolcu, penaltıyı kaçırırsa maç bitecek.

Herkes tek penaltı için toplanacak! Bir ilk

Tarih; 30 Nisan 2017... Yer; Erzurum Kazım Karabekir Stadı... Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) başarılı olup 3. Lig'e çıkma terfi maçlarına katılmayı hak eden Arsinspor ile Mardinspor karşılaşıyor.

Maçın 52. dakikasında Abdul Razzak Omar'ın golüyle Arsinspor 1-0 öne geçiyor. Bitime 9 dakika kala Yavuz Erdi Köksal durumu eşitliyor ve uzatmalara geçiliyor. Uzatmalar da 1-1 sonuçlanınca penaltı atışları başlıyor.

Bursaspor'da Berbatov bombası!

PENALTILAR SIRASINDA HAKEM MAÇI TATİL ETTİ

Mardinsporlu oyuncu Suat Mutlu, penaltılarda durumu 8-7 takımı lehine getiriyor.. ve yaşadığı gol sevincinin ardından ortalık karışıyor. İki takım futbolcuları, kulübedeki sorumlular birbirine giriyor. Sahada herkes birbirini kovalamaya başlıyor ve güvenlik önlemleri de kavgayı bitirmeye yetmiyor. Maçın hakemi Burak Taşkınsoy, maçı tatil ettiğini açıklıyor.

Fenerbahçe Jeremain Lens'ten vazgeçti

MAÇ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Fanatik'in haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu; Mardinspor-Arsinspor maçının kaldığı yerden devam etmesi yönünde karar verdi. Maçın oynanacağı stadın ve saatinin ise daha sonra belirleneceği ifade edildi.

Şimdi ne olacak?

1- İki takım yöneticileri, taraftarları, teknik adamları ve futbolcuları; TFF'nin belirleyeceği şehre gidecek ve belirlenen saatte hazır olacak.

2- Penaltı atma sırası Arsinspor'da... Arsinli futbolcu vuruşu gole çeviremezse; maç bitecek ve Mardinspor 3. Lig'e yükselecek.

KALECİNİN BURNUNDA KIRIK VAR

3- Arsinsporlu futbolcu, penaltıyı gole çevirirse, seri penaltı atışlarına devam edilecek. Ancak burada da bir sıkıntı söz konusu; Arsin kalecisi Ercan Ezgi'nin burnunun kırık olduğu söyleniyor. İki takım da maçta 1 oyuncu değişikliği yapmıştı. Fakat özel bir durum söz konusu ve penaltıların sonuna gelindiği için, yedek kalecinin oyuna girip giremeyeceği de belirsiz!

4- AFDK, Arsinspor'dan 1, Mardinspor'dan ise 3 futbolcuya tedbir kararı koydu. Bu oyuncuların akıbeti ne olacak? Sıra tekrar onlara gelirse penaltı atabilecekler mi?

İKİ KULÜP VE 4 FUTBOLCU DİSİPLİNDE

8 Mayıs 2017 oturumunda 'eksik bilgi, belge ve görüşlerin tamamlanması'na hükmeden Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), 9 Mayıs Tarih ve 100 Sayılı toplantısında ise şu kararları veriyor:

1- Arsin Spor Kulübü hakkında: 30.04.2017 tarihinde oynanan Mardin 47 Spor-Arsin Spor BAL Play Off müsabakasında varsa olaylara ilişkin görüntülerin ve saldırıya uğradığı iddia olunan futbolcuya ilişkin tıbbi raporların istenmesine...

2-Abdul Razzak OMAR (Arsin Spor Klb. Fut.) hakkında; CD görüntülerinin incelenmesine, (02.05.2017 Tedbirli)...

3-Murat BARÇİN (Arsin Spor Klb. Yön.) hakkında; CD görüntülerinin incelenmesine, (02.05.2017 Tedbirli)...

4-Mardin 47 Spor Klb. hakkında; CD görüntülerinin incelenmesine...

5-Mehmet ŞİMDİ (Mardin 47 Spor Klb. Fut.) hakkında; CD görüntülerinin incelenmesine, (02.05.2017 Tedbirli)...

6-Suat MUTLU (Mardin 47 Spor Klb. Fut.) hakkında; CD görüntülerinin incelenmesine, (02.05.2017 Tedbirli)...

7-Selman KAPLAN (Mardin 47 Spor Klb. Fut.) hakkında; CD görüntülerinin incelenmesine, (02.05.2017 Tedbirli)...

8-M.Beşir ÇAMURDAŞ (Mardin 47 Spor Klb. Yön.) hakkında; CD görüntülerinin incelenmesine, (02.05.2017 Tedbirli)...

9-Abdulbaki AVCI (Mardin 47 Spor Klb. Sağlık Görevlisi) hakkında; CD görüntülerinin incelenmesine, (02.05.2017 Tedbirli)...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER