DÜNYADAN FUTBOL

Herkesin gözünün içine baka baka 4 yıl sonra aynı ayıp!

2018 Kış Olimpiyatları'nda Hollanda'yı temsil eden kısa kulvar sürat patencisi Sjinkie Knegt, yarışı ikinci sırada tamamladıktan sonra podyumda yaptığı hareketle tepki çekti.

Herkesin gözünün içine baka baka 4 yıl sonra aynı ayıp!

2018 Kış Olimpiyatları’nda kısa kulvar sürat pateninde yarışan Hollandalı sporcu Sjinkie Knegt, şampiyonluğu Güney Koreli rakibine kaybettikten sonra yine olay yaratacak bir harekete imza attı.

1500 metre yarışında şampiyonluğu Güney Koreli sporcu Lim Hyo-jun’a kaptıran ve yarışı ikinci sırada tamamlayan 28 yaşındaki Hollandalı Knegt, podyumda yaptığı hareketle gündeme oturdu.

İlk üçe giren sporcuların yer aldığı fotoğrafta, olimpyat maskotunun oyuncağını tuttuğu sağ eliyle orta parmağını gösteren Hollandalı sporcu tartışmalara neden oldu.

Sjinkie Knegt

2014 Avrupa Şampiyonası’nda da yarışı ikinci sırada bitirdikten sonra birinci olan yarışmacıya orta parmağını gösteren Knegt, bu kez iddiaları reddetti.

Konu hakkında açıklama yapan Knegt, “Orta parmağımı göstermiş gibi duruyor ama böyle bir amacım yoktu. Sadece madalyamı alıyordum” ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER