YAZARLAR

Heyecan hiç bitmesin...

Heyecan hiç bitmesin...

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Süper ligin dört haftasına girilirken hedefi olan takımların maçlarında heyecan eksik olmuyor. Ligin zirvesine baktığımızda şampiyonluğu hak etmiş Fenerbahçe ve Trabzonspor var. 4 hafta kaldı ve her ikisi de aynı puana sahipler. Şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürer mi yoksa iki takımdan birisi takılır mı bilemiyoruz. Hiç ummadık maçlarda takılabilirler. Bu hafta Fenerbahçe evinde İstanbul Belediye gibi dişli bir rakipler oynarken, Trabzonspor’da ligin ikinci yarısının en etkili ekiplerinden Gaziantepspor’la karşılaşacak. Ben Fenerbahçe’nin de Trabzonspor’un da takılma ihtimallerinin olduğunu düşünüyorum.

Bursaspor ve Gaziantepspor ligi üçüncü bitirebilmenin yarışı içindeler. Her ikisi de hesaplarını bu yönde yapıyorlar. Kalan dört haftaya bakarsak aradaki üç puan sıralamanın değişmesini muhtemel kılabiliyor.

Beşiktaş, Eskişehir ve Kayseri ise ligi bitirebildikleri kadar üst sıralarda bitirmek isteyeceklerdir. Beşiktaş Türkiye kupasının bir kulpundan tuttuğu için biraz daha rahat gibi görünse de aksi bir durumda Avrupa’ya gidemeyebilir. Bursa ve Gaziantep takımlarını yakalama ihtimalleri çok zayıf çünkü puan farkı 8 oldu ve kapanması çok zor.

Ligin sonunda ise yukarıdaki tabloyu gördüğümüzü söyleyemeyiz. Haftalar öncesinden yaşamış oldukları puan kayıpları ile Kasımpaşa, Konyaspor ve Bucaspor ligden düşmeyi adeta kendileri istediler. Yarışı son haftaya kadar bile taşıyamadılar. Bu hafta Sivasspor kazandığı takdirde Konyaspor ve Kasımpaşa ligden düşecekler. Konyaspor ve Kasımpaşa bu sene lige renk katamadılar. Sivasspor elinde bulundurduğu avantajı asla kaybetmez. Ligden düşmeyi de hiç hak etmediler.

Özellikle son olarak belirtmek istediğim bir husus var. Bazı okurlarımızın yorumlarına cevap verme gereği duydum. Fakat bazı arkadaşlar sorguya çeker gibi tavır takındılar. Yazarların kendi yazılarına başka kullanıcı isimleri ile yorum yaptıklarını ima ediyor, bazıları da kesinmiş gibi deşifre ettiğinden bahsediyorlar. Hiçbir yazar arkadaşım ve ben kendi yazımıza başka isimle yorum yazacak kadar alçalmadık. Sizlerde siteden neden atıldı, kendi yazısına yorum yazdı ve deşifre oldu gibi net ve kesin bir dille sadece karalamak adına yorum yapan, fanatiklik ve amigoluk boyutlarını aşarak holiganlık yapan, siteyi karıştırma hedefinde olan ve bundan keyif alan kişileri ciddiye almayın. Yazıya bakıyorsunuz Fenerbahçe diyor, işine gelmeyen yazarın tipini beğenmiyor. Bir başkası Trabzon yazmış, işine gelmeyen hakaret etmiş, diğeri Galatasaray’ı Beşiktaş’ı yazmış ama alakasız küfür yemiş. Seviyeyi aşağıya düşürmelerine müsaade etmeyin. Küçük Hakan ve Ustura Kemal gibi insanları rencide eden kişileri burada ilan etmek onlara verilen en güzel cevaptır. Öyle her yazıya alakasız asıp tutmak nasıl oluyormuş görsünler...

Kalın Sağlıcakla…

BU YAZIYI FACEBOOK'TA YORUMLAMAK İSTERSENİZ TIKLAYINIZ...
Yorumlar
TREND HABERLER