BASKETBOL

Hidayet Türkoğlu basketbolun yeni patronu oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun seçimli olağan genel kurulunda, tek aday olan Hidayet Türkoğlu başkanlığa seçildi

Hidayet Türkoğlu basketbolun yeni patronu oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu, Ankara’da yapılan seçimli olağan genel kurulda yeni başkanını seçti.

Tek aday olan Hidayet Türkoğlu, potanın yeni patronu oldu. Hidayet Türkoğlu, kullanılan 143 oyun 113'ünü alarak Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) Ankara Hilton Otel'de yapılan olağan seçimli  genel kurulunda divan kurulu Turgay Çataloluk, Semra Demirer ve Rüştü Nuran'dan oluştu.
 
Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) olağan seçimli  genel kuruluna tek aday olarak giren Hidayet Türkoğlu, başkanlığa seçildi.

Federasyonun olağan genel kurulunda 143 oy kullanıldı. Oyların 30'u geçersiz sayılırken, geçerli 113 oyun tamamını alan Türkoğlu, başkanlık koltuğuna  oturdu.
 
Türkoğlu, seçim sonrası yaptığı açıklamada, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek, kendisine destek olanlara teşekkür  etti, bu ilgiye layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
 
Türkoğlu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu:
 
Ali Aslan
Arda Ermut
Kemal Akar
Ülken Delikan
Yılmaz Argüden
Özden Pelister
Methi Bengisu
Mert Çetinkaya
Emre Hüseyin Soyluer
Hüseyin Beşok
Dinçer Çetintaş
Yahya Üstün
Güçlü Gökozan
Mehmet Fatih Öztürk

TÜRKOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Basketbol Federasyonu’nun yeni başkanı Hidayet Türkoğlu oy sayımının başlanmasından sonra ilk açıklamasını Radyospor’a yaptı. Kongre salonundan Eyüp Yıldız’ın sorularını cevaplandıran Türkoğlu’nun açıklamaları şöyle,

“Bugün burada beni ve ailemi mutlu edici bir ortam var. Şu ana kadar görmüş olduğum geri dönüşler beni gerçekten onore etti. Herkese teşekkür ediyorum. Ekibimle ile birlikte Türk basketbolunu daha iyi yere getirmek gece gündüz çalışacağız. Camiamızın desteği ile inşallah güzel 4 yıl geçiriz basketbolumuz daha iyi yerlere getiririz.

Güzel pazarlama ekibi kurduğuma ve kulüplerimizle  güzel inkanlar sunacağımıza inanıyorum. Kulüplerimizden gelecek istekler, projeler de olacaktır. Bizde federasyon olarak bunları hayata geçirmeye çalıcağız.

Yabancı oyuncu sayısındaki karar zamanla olacak şeyler. Mutlaka türk oyuncularımızın daha sağlıklı kariyerler geçirebilmeleri için düşünlerimiz, projelerimiz var. Bunları kulüplerimizle paylaşıcağız, kulüplerimizinde bize anlatmak isteyeceği konulara olacaktır. Ekip olarak bunlara hazırız, dersimize iyi çalıştığımıza inanıyoruz.

İki gündür burada delegelerle görüşüyoruz onları diniliyoruz. çalışmalarımızda şeffaf, dürüst olacağız. Kulüplerimizle birlikte yol alacağız çözümler ütereceğiz. 4 yıllık uzun bir yolumuza var. Ekip olarak tek başına başaramayız. Camia olarak bu sorumluluğu üstlenmeliyiz şu ana kadar herkesin geri dönüşleri bizi mutlu etti inşallah böyle devam eder ve hep beraber başarılı oluruz.

Tribünlerin dolması için kamuoyu araştırması yapmak istiyoruz. Halkımıza mikrofonlar uzatılacaki söylemek istediklerini, fikirlerini paylaşsınlar. Biz de tribünleri doldurmak için gerekli çalışmalara yapacağız"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER