DÜNYADAN FUTBOL

Higuain 90 milyon euro'ya Juventus'ta

Juventus, Napoli'den Gonzalo Higuain'i 90 milyon Euro ödeyerek transfer etti.

Higuain 90 milyon euro'ya Juventus'ta

'da beklenen transfer sonunda gerçekleşti. Arjantinli Gonzalo Higuain'i kulübü 'ye 90 milyon ödeyerek transfer ettiğini resmen açıkladı.

Higuain'le 5 yıllık anlaşma sağlayan  ekibi resmi sitesinde 'ye 90 milyon Euro'luk bonservis tutarını 2016/2017 ve 2017/2018 sezonlarında iki eşit taksitle ödeyeceğini duyurdu. Arjantinli golcü ise yıllık 7,5 milyon Euro kazanacak.

5. TRANSFER OLDU

Geçen seneyi 35 maçta 36 gol atarak Serie A'da gol kralı olan Higuain 'un Benatia, Pjanic, ve Pjaca'nın ardından bu sezon ki beşinci transferi oldu. Arajntinli yıldız oyuncunun takımdan ayrılması ihtimali üzerine Başkan de Laurentiis'i protesto eden taraftarlarının transferin gerçekleşmesinin ardından verecekleri tepki merak konusu.

Beşiktaş golcü transferinde Japonya'ya uzandı

EN SEVİLEN OYUNCU OLMUŞTU

Gonzalo Higuain ve 'de oynadıktan sonra 2013 yılında 'ye 34 milyon Euro'ya transfer olmuş ve mavi-beyazlı formayla 104 maçta 71 gol kaydederek  taraftarının en sevdiği oyuncu haline gelmişti.

Gonzalo Higuain 'a transferi ile 'da birinci, dünya genelinde de en pahalı üçüncü oyuncu oldu. Serie A transfer rekoru 2000 yılında 'dan 'ya 56 milyon Euro bonservis bedeli ile geçen Hernan Crespo'daydı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER