BEŞİKTAŞ

Hikmet Karaman'ı çıldırtan soru

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bir gazetecinin, "Beşiktaş Rize'ye dört eksikle geldi" sözlerine çok kızdı:

Hikmet Karaman'ı çıldırtan soru

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman, takım olarak 90 dakika ve uzatmalara kadar iyi olduklarını belirterek, uzatmalarda şansız bir gol yediklerini söyledi.

Son paslarda daha etkili olmaları gerektiğini kaydeden Karaman, "Şampiyonluğa oynayan bir takım karşısında en iyisi buydu. Son dakikalarda Oğulcan, topu Kweuke ile buluştursa golü biz bulabilirdik. Rakiplerimizin attığı goller jeneriklik. Galatasaray maçında da aynı jeneriklik bir gol yedik. Oyun olarak iyi oynamaya çalışıyoruz. Bu oyunun üzerine koyup devam edeceğiz." diye konuştu.

"BU MAÇI 1-0 BİTİRMEYECEKSİNİZ"

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı fotoğrafları

Verdikleri mücadelenin karşılığını alamadıklarını ifade eden Karaman, "Bu maçı 1-0 bitirmeyeceksiniz. Golü yediğimiz bölümde 2 oyuncuyla pres yapmışız. Oyuncumuz yerini boşaltmış. Oyuncumuz yerini boşaltmasa vuran oyuncu o kadar rahat vurmayacak. Bunların hepsi tecrübe." şeklinde konuştu.

Karaman, bir gazetecinin Beşiktaş'ın 4 eksikle geldiğini hatırlatması üzerine kızdı ve şu cevabı verdi:

"Şampiyonluğa oynayan takıma karşı oynuyorsunuz. Ne eksik rakipte? Kim eksik kardeşim? Ne demek Beşiktaş'ın eksik oyuncusu olur mu! İki tane oyuncu soktu ikinci yarıda, isimlerine bak bakayım! Üçüncü gelen oyuncu Barcelona'da oynuyordu biliyor musun!"

İŞTE O ANLAR:

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER