MİLLİ TAKIM

Hıncal Uluç Binali Yıldırım'a seslendi! Bu rezalete el koyun

Spor yazarı Hıncal Uluç, Türkiye Milli Takımı'nın Ukrayna maçında giydiği kırmızı siyah formaya tepki gösterdi..

Hıncal Uluç Binali Yıldırım'a seslendi! Bu rezalete el koyun

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Türkiye Milli Takımı'nın geçtiğimiz günlerdeki Ukrayna maçına siyah-kırmızı formalarla çıkmasına isyan etti.

Hıncal Uluç bugünkü yazısında Başbakan Binali Yıldırım'a "Peki hem de Yenikapı günlerinde milli ruhu simgeleyen Milli Takım'da bayrağımın renkleri Kırmızı Beyaz'ın ısrarla ve inatla unutulması, adeta unutturulmaya çalışılması nedir?" sorusunu yöneltti.

"YENİKAPI RUHU…"

Hıncal Uluç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yetkisiz bir kişi olduğunu ileri sürerek "O yüzden bir başka Yıldırım'a, Yürütmenin başı ve bir numaralı sorumlusu Binali Yıldırım'a soruyorum şimdi. Ülkenin bu bölünmüş, bu fesat çeteleri tarafından bölünmeye çalışıldığı günlerinde hele, ulusu birleştiren tek şey, Yenikapı Ruhu.. O gün Yenikapı'daki yüz binler ne renkti Sayın Başbakanım!." ifadelerini kullandı.

"BU REZALETE EL KOYUN"

Mehmet Demirkol Fatih Terim'i yerden yere vurdu

Yazısında "Perşembe akşamı sahaya sürülen o rezil kırmızı siyah, hem de siyahı daha çok formaların arkasında bu millet birleşir mi?. Ya da turkuazın?" ifadelerini kullanan Uluç "Yarın bir başkasının keyfi, "Yeşil Sarı" derse ne olacak, mesela.. Ya da turuncu bordo.. Madem bu iş keyifle oluyor!.. Ulusal Renklerle keyfince oynamak kimin haddi ve hakkıdır, Sayın Yıldırım, tekrar ediyorum, hem de böyle sımsıkı birleşme, kenetlenme günlerinde.. Bu rezalete el koymalı, emir vermeli ve Kırmızı Beyaz'a ve de yaşadığımız günlerde geleneksel milli formaya dönülmesini sağlamalısınız" diye yazdı.

Yorumlar
TREND HABERLER