SPOR MEDYASI

Hıncal Uluç Digitürk'e çattı! Bu ülkede yönetici yok mu?

Gazeteci Hıncal Uluç, Digitürk'ün derbi saatini değiştirme isteğine tepki gösterdi: Bu ülkede halkı düşünen tek yönetici yok mu dostlar? Spor Bakanı ne iş yapar?

Hıncal Uluç Digitürk'e çattı! Bu ülkede yönetici yok mu?

Gazeteci Hıncal Uluç bu kez yayıncı kuruluşu çattı.

Derbi ile El Classico'nun saatlerinin çakışmasına değinen Uluç, Sabah'taki yazısında "Bu ülkede halkı düşünen tek yönetici yok mu, dostlar?." diye yazdı.

Uluç'un yazısı şu şekilde:

"El Classico'nun ikinci yarısıyla, bizim derbinin ilk yarısı çakışıyor. Her iki derbiyi de aynı yayıncı kuruluş yayınlıyor. On para etmez Süper Lig Yayınlarına 600 milyon dolar gibi adeta bağış yapan Yayıncı Kuruluş "Seyirciyi bölmeyelim. Bizim derbi, Fener-Galatasaray derbisi gibi 20.00'de başlasın" demiş.. Yani iki hafta önceden örnek de vermiş.

Yıldırım Demirören'in kukla federasyonu, ev sahibi Fenerbahçe'nin de "Evet" dediği bu teklifi geri çevirmiş... "Bölünsün seyirci, bana ne" demiş, iyi mi?.

Üç eski Galatasaraylı'ya FETÖ'den hapis istemi

"DOPİNG MAHKUMU DÜNYANIN TEK FEDERASYON BAŞKANI..."

Hatırlayın. Geçen hafta da, Galatasaray'ın Bursa futbol ve Barcelona basketbol maçları aynı saate konmuş, tribüne giden seyirci de bölünmüştü, Doping mahkumu dünyanın tek federasyon başkanı "Hayır" dediği için..

Bu ülkede halkı düşünen tek yönetici yok mu, dostlar?. Spor Bakanı ne iş yapar?. Kime sahiplenmeli o?.

CUMHURBAŞKANI'NA MI BAŞVURALIM?

Yoksa, kendisi de çok iyi futbol oynamış, futbolu iyi bilen ve seven Sayın Cumhurbaşkanı'na mı başvuralım, halkın haklarına birilerinin saygı göstermesini sağlamak için.. Ardından da yazalım e mi?. "Cumhurbaşkanı maç saatlerine bile karışıyor" diye.. Maç saati değil beyler.. Maç saati değil.. Bu ülke insanının haklarıdır, mesele!.."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER