SPOR MEDYASI

Hıncal Uluç kırmızı kart çıkaran Salih Dursun'a tepkili

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Deniz Ateş Bitnel ile hakeme kırmızı kart gösteren Salih Dursun'a eleştiride bulundu.

Hıncal Uluç kırmızı kart çıkaran Salih Dursun'a tepkili

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, A Spor’da yayınlanan 90'a programında Süper Lig’de Galatasaray ile Trabzonspor maçında verdiği tartışmalı kararlarla gündeme oturan hakem Deniz Ateş Bitnel ile hakeme kırmızı kart gösteren Salih Dursun'a eleştiride bulundu.

Uluç, "Salih Dursun'un yaptığı hareket kahramanlık falan değil. Bir daha yapmasın” derken, hakemlerin popülist davrandıklarını iddia etti.

“BİR DAHA ÖYLE YAPMA SALİH!”

Sorduğun zaman herkesin içinde bir Salih Dursun var. Salih Dursun’u, kurallara aykırı iş yapan birini alkışlama hakkımız yok. Mazur görme hakkımız olabilir. Yani gencecik bir çocuk, o karambol içinde bunu yaptı. Bir daha yapma Salih! Gazeteler alkışlarla dolu. Bütün gazetelerin birinci sayfası adamı anıtlaştırmış. Şimdi siz bu resmi göre göre hakemlik yapın bakayım.

“HAKEMLER BASKI ALTINDA KALIYOR”

Bu ülkede hakem kendine çeki düzen veremez. Bu ülkede hakem popülist ve Fenerbahçeli olmak zorunda. Beşiktaş - Fenerbahçe maçı bitmiştir benim için, Fenerbahçe - Bursaspor maçının son düdüğü çaldığında; belli oldu niyet çünkü.

Galatasaray Trabzonspor maçına suç duyurusu

“TÜRKİYE'DE FUTBOLCULAR MAÇ BAŞLAMADAN HAKEMLE OYNAMAYA ÇIKIYOR”

Hakem ile inatlaşma hakkı yok. Türkiye’deki hakemlerin hepsi, bütün futbolcular maça daha çıkarken hakemle oynamaya çıkıyorlar, rakiple değil. Hepsi istisnasız.  Hakemler bu futbolcular karşısında aciz. Yere kendini bırakan herkese hakemi aldatmaktan kart çıkartsa herkes, bugün tartışır mıydık Umut’un düşmesinde Cavanda’nın darbesi var mı yok mu diye? Darbe almayan bir futbolcu kendini bırakabilir miydi? Hayır. Fernandao bırakırsa kendini yere bir mesele yok, Van Persie bırakırsa mesele yok, Umut bırakırsa var. Öyle şey yok! Türkiye’deki hakemlerin hepsi, kendilerine yapılan sözlü, işaretli en ufak tahrik edici harekete tak diye sarı kart çıkartsa Caner Efendi 2,5 metreden küfür edebilir mi? Her maç ediyor.

“TÜRKİYE’DE HAKEMLİK EN ZOR İŞ”

Türkiye’de hakemlik dünyanın en zor işi. Seninle uğraşan 22 tane adam var sahada. Bir de ertesi gün seni aç bekleyen aslanlar var hipodromda; düşecek önüne hakem, yiyecekler onu. Hadi bakalım yönet.

Yorumlar
TREND HABERLER