GALATASARAY

Hıncal Uluç'tan Burak Yılmaz'ı satan Galatasaray'a tepki

Hıncal Uluç, Burak Yılmaz'ın ayrılığı nedeniyle Galatasaray yönetimini sert bir dille eleştirdi.

Hıncal Uluç'tan Burak Yılmaz'ı satan Galatasaray'a tepki

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, A Spor’da yayınlanan 90’a programında Burak Yılmaz'ın ayrılığı nedeniyle Galatasaray yönetimini sert bir dille eleştirdi.

Uluç, ‘Galatasaray yönetimi bu hareketiyle, “Ben bu sezon bu takımdan hiçbir şey beklemiyorum” dedi. 'Şimdi gel, sen Sneijder ol da bu takımda oyna’ ifadelerini kullandı.

“BURAK GİTMEKLE DOĞRU YAPTI”

Sosyal medya da şartlanmış, birbirlerini şartlamış; Galatasaray’a bu hafta nasıl hainlik yaparız diye. Burak bu sene gitmeyip de Galatasaray’da kalsa idi, Temmuz’da on para etmez bir futbolcuya dönerdi. Burak gitmekle doğru yaptı.

Sinan Engin'den bomba Sneijder iddiası

“BURAK’IN GİDİŞİNE TEDBİR ALINMADI”

Burak’ın gideceği de belliydi. Adam zaten işaretini de çaktı, ‘ben gidiyorum’ diye. Ama o utanç verici Galatasaray yönetimi Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın aldığı şu tedbiri almadı. ‘Ersan Gülüm gidiyor, yerine ben adam hazırlayım’ demedi. Burak’ı transfer kapanmadan evvel göndermedi, transfer bittikten sonra, yenisini alma imkanı olmadıktan sonra gönderdi. Sen Galatasaray futbolcususun, önünde bir lig var; ‘Dönüş yapacağım yeniden’ dediğin. Önünde bir kupa var; Avrupa’ya gitmenin ligden daha sağlam yolu, seneye. Amaç zaten Avrupa’ya gitmek de değil; ceza alırsak, o cezayı gelecek sene geçiştirmek. Çünkü, bu sene Avrupa hakkını kazanamazsa Galatasaray’ın muhtemel Avrupa cezası bitmiyor. Avrupa’ya gitme hakkını kazanacaksın ki o cezayı çekesin. Kupa onun için önemli.

“ŞİMDİ GEL SNEIJDER OL DA OYNA”

Lazio maçı var. Yani transfer sezonu kapandıktan sonra Burak’ı göndererek Galatasaray yönetimi, başta Dursun Özbek olmak üzere ‘Ben bu sene bu takımdan hiçbir şey beklemiyorum’ dedi. Bunun başka izahı yok. Şimdi sen Sneijder olda oyna bakalım bu takımda. Niye oynayasın? Neyle motive edeceksin kendi kendini? “Benim yönetimim benden bir şey beklemiyor artık”, bunu da ilan et, Burak’ı göndererek. 

Yorumlar
TREND HABERLER