GALATASARAY

Hıncal Uluç'tan Hamza Hamzaoğlu'na destek

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Çaykur Rizespor maçı nedeniyle topa tutulan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na destek verdi.

Hıncal Uluç'tan Hamza Hamzaoğlu'na destek

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın deplasmanda kaybettiği Çaykur Rizespor maçını A Spor’da yayınlanan 90’a programında değerlendirdi.  

Uluç, ‘Hamazaoğlu'nu böylesine bir maçın ardından, sahaya çıkardığı takım nedeniyle eleştirmenin haksızlık olduğuna inanıyorum’ dedi.

HAMZAOĞLU’NU ELEŞTİRMEK HAKSIZLIK

Böyle bir serinin içinde tabela 4-3 yazıyor diye Hamza’nın sahaya çıkardığı takımı ve oynattığı futbolu eleştirmenin çok büyük haksızlık olduğuna inanıyorum. Maçla ilgili bir tek eleştirim olabilir, Selçuk çıktığı anda bana Bilal daha yakın geliyordu. Rodriguez daha girer girmez yaptığı, ısınmadan 17. dakikada oyuna giren adam hiçbir türlü ısınmaz. İlk dokunduğu topu kaptırdı o gol oldu. Rodriguez’in girdiği anda gol yedi Galatasaray.

Hıncal Uluç: Cüneyt Çakır Türkiye’de eyyam yapıyorHıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90'A adlı programda önemli açıklamalarda bulundu.

RODRIGUEZ İLERDE GALATASARAY’A KATKI YAPABİLİR

Ama Rodriguez devam eden maçın genelinde Galatasaray için iyi olabilecek bir transfer olduğu izlenimini bana verdi. Çok da olumlu işler yaptı bir şey hariç, Bilal olsaydı girdiği pek çok pozisyonda arada şutu tercih ederdi, Rodriguez kendisine güvenemediği için, bir de bana laf etmesinler diye korkusundan olabilir, pası tercih etti. Bu maçın bende bıraktığı izlenim, Rodriguez bu takımın iyi bir yedeği belki de seneye iyi bir ilk 11 oyuncusu olabilir.

BU YOLUN SONU AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Eğer Hamza Hamzaoğlu yaptığına inanıyorsa, kendine güveniyorsa bu yolda devam etsin. Bu yolun sonunda Galatasaray’ın Avrupa Şampiyonluğu var. Galatasaray futbolu böyle oynar.  

Yorumlar
TREND HABERLER