DÜNYADAN FUTBOL

Hollanda'nın konuştuğu video hakem kararı

Feyenoord ile Vitesse’yi bir araya getiren Hollanda Süper Kupa mücadelesine Video Yardımcı Hakem damga vurdu.

Hollanda'nın konuştuğu video hakem kararı

Feyenoord ile Vitesse arasında oynanan Hollanda Süper Kupa mücadelesine Video Yardımcı Hakem damga vurdu. Maçın 55. dakikasında Vitesse'den Jörgensen'in ceza sahası içinde düşürüldüğü pozisyonda Hakem Danny Makkelie devam kararı verdi, pozisyonun devamında Feyenoord golü buldu. Daha sonra Video Yardımcı Hakem'den gelen uyarıyla pozisyonu izleyen Makkelie, golü iptal ederken Vitesse lehine bir de penaltı verdi.

Normal süresi 1-1 sounçlanan müsabakanın 55. dakikasında, Feyenoord 1-0 öndeyken Vitesse’nin geliştirdiği atak sırasında Tim Matavz, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve Karim El Ahmadi tarafından düşürüldü.

Olan da bundan sonra oldu! Hakem Danny Makkelie, pozisyonda devam kararı verdi, kontratağa kalkan Feyenoord ise Nicolai Jörgensen ile farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Ancak Video Yardımcı Hakem’den gelen uyarı ile pozisyonun yeniden izlenmesine karar verildi. Golde ofsayt olup olmadığını kontrol eden Makkelie, pozisyonun başlangıcındaki penaltı pozisyonunu da inceledi ve Feyenoord’un golünü iptal ederek beyaz noktayı gösterdi.

Beşiktaş Lens transferini resmen bildirdi! İşte maliyeti…

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, kırmızı-beyazlı oyuncular ve taraftarlar şaşkınlıkla olan biteni izlerken Vitesse, Alexander Büttner’in penaltıdan kaydettiği golle skoru eşitledi. Daha sonra ekranlara yansıyan pozisyonda hakemin gol iptali ve penaltı kararının doğru olduğu görüldü.

Maçın normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sonuçlanırken penaltı atışlarında 4-2 üstünlük kuran Feyenoord kupanın sahibi oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER