TRABZONSPOR

İbrahim Hacıosmanoğlu esti gürledi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongrenin ilk gününde esti gürledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu esti gürledi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongrede yaptığı konuşmada hakkında yapılan eleştirilere sert yanıt verdi.

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nun ilk gününde yönetimin mali ve idari yönden ibra edilmesinin ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Kim Trabzonspor’un bir lirasını yiyorsa, yediriyorsa namussuzun dik alasıdır. Cenab-ı Allah yarın yapılacak seçimde Trabzonspor’u hedefine taşıyacak başkan adayına başkanlığı nasip etsin” dedi. 

Trabzonspor'un başkan adayları sırayla koltuğa oturdu

''İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA 'GELİN BENİ İNCELEYİN' DEDİM''

İbrahim Hacıosmanoğlu, daha önceki genel kurullarda yapılan yönetim ibra oylamalarını hatırlatarak şunları söyledi:

“Eski başkanımız sayın Sadri Şener’i ibra etmeyeceklerdi. Kürsüye çıktım, ‘Nuri Albayrak başkanımıza bu yapıldı. Trabzonspor Türkiye’ye rezil olmuştu. Yakışmamıştır. Başkanımızı burada oylayalım, bir rezillik daha yaşamayalım' dedim. Bu genel kurullarda başkan ibra edilse temiz, edilmezse pis manası çıkmaz. Daha önce, ‘Bu kulüpte görev alanlar gelip inceler, varsa bir yanlış götürüp savcının önüne koyar’ dedim. Ben göreve geldiğim zaman inceletmedim. Benden önce mevcut başkan görevdeyken İçişleri Bakanlığı’nın müfettişlerinin hazırladığı raporu hukukçu arkadaşlarımla götürüp savcının önüne koydum. Bakın aynı şeyleri bizimle ilgili de söylediler. ‘Kulübün parasını yiyor’ dediler. Bir sene ya da 8 ay önce kendi elimle İçişleri Bakanlığı’na o şaibelerin ortada dolaştığı dönemde kendi adımla dilekçe verip, ‘Böyle böyle şaibeler basında benim adıma yer alıyor. Lütfen gelip beni inceleyin’ dedim.”  

Hacıosmanoğlu'nun etrafındaki kirli lobiyi ifşa etti

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU: “TRABZONSPOR BİZİM NAMUSUMUZDUR”

İbrahim Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor bizim namusumuzdur diyoruz” ifadesini kullanarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kim Trabzonspor’un bir lirasını yiyorsa, yediriyorsa namussuzun dik alasıdır. Cenab-ı Allah yarın yapılacak seçimde Trabzonspor’u hedefine taşıyacak başkan adayına başkanlığı nasip etsin. Buradan ben kendisine de rica ediyorum. İçişleri Bakanlığı’na dilekçemi verdim. Müfettişleri beni incelesin diye. Kim başkan olursa, bunun önünü açan da benim. Eski başkanı savcılığa veren de benim, suç duyurusunda bulunan da benim. Kim kazanırsa gelsin didik didik araştırsın, neyimi buluyorsa gidip savcının önüne koysun. Çıkıp onun hesabını vermek bir adam olarak da, bir Trabzonspor sevdalısı olarak da benim görevimdir.” 

İLK GÜN SONA ERDİ

Dilek ve temenniler bölümünde çeşitli üyelerin konuşmalarının ardından kongrenin ilk günü sona erdi. Yarın saat 10.00’da başlayacak kongrede, başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu konuşma yapacak, daha sonra oy verme işlemine geçilecek. Saat 16.00’ya kadar sürecek oy verme işleminde 20 sandıkta 9 bin 997 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Yorumlar
TREND HABERLER