SPOR MEDYASI

İbrahim Seten'den bomba gibi iddialar!

İbrahim Seten, futbolda şike iddilarını değerlendirdiği yazısında, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile ilgili ilginç iddialarda bulundu.

İbrahim Seten'den bomba gibi iddialar!
Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, futbolda şike iddilarını değerlendirdiği yazısında, Fenerbahçe‘nin küme düşmesine kesin gözüyle bakıldığını belirtirken, Beşiktaş ve Trabzonspor‘un bu durumu hafif sıyrıklarla atlatabileceğini belirtti.

 
İşte İbrahim Seten’in yazısı:


Bank Asya’ya düşmenin yanı sıra puanı da silinecek. Beşiktaş-Trabzon ise daha hafif sıyrıklarla atlatabilir

TFF’ye yakın kaynaklardan sızanlar hiç iç açıcı değil

Bugünlerde nereye gitsem aynı sorulara muhatap oluyorum:

- Lig ne zaman başlayacak?

- Fenerbahçe küme düşer mi?

- Beşiktaş ne olacak?

- Başka takım var mı?

- Avrupa’ya kimler gidecek?

Sersemletİcİ bir kafa karışıklığı var. Bunun da belgeler ortaya çıkmadan giderilmesi zor. Federasyon kaynaklarından araştırdım. Henüz herhangi bir belge görmediklerini ve sadece savcıdan aldıkları bilgilerle hareket ettiklerini bir kenara koyarsak eylem planları netleşmeye başlamış. Durum şu:

- Fenerbahçe’nİn küme düşmesi kesin gözüküyor. Ve adı geçen takımların içinde en ağır cezayı onlar alacak. Sadece Bank Asya’ya düşmekle kalmayıp, puanları da silinecek. Fenerbahçe’yi kâbus gibi bir dönem bekliyor maalesef.

DÜŞENLERE MÜJDE!

- Beşiktaş ve Trabzon da potada. Küme düşme ihtimalleri var. Ancak onlarla ilgili suçlamalar daha hafif olduğu için bu krizi birkaç sıyrıkla atlatabilirler.

- Süper Lig’in yeni takımı Mersin de Bank Asya’ya geri dönecek gibi gözüküyor. Soruşturma Bank Asya’ya inince orada da ortalık karışacak.

- SÜPER Lig kesin olarak 5 Ağustos’ta başlayacak. Soruşturmanın seyrine göre ağustosun son haftasını bile bulabilir ilk düdüğün çalınması.

- 3 takım küme düşerse öncelikle geçen sezon Bank Asya’nın yolunu tutan Bucaspor, Konyaspor ve Kasımpaşa Süper Lig’e dönecek.

iLK BOMBA UEFA’DAN

Federasyon, ligi erteleyip süre kazanacak. Avrupa’da ise ön elemeler başlıyor. UEFA yetkilerini kullanarak sırf ‘şüphe’den takımlarımızı men edebilir

4Kara haberci gibi oldum ama söylediklerim gerçekleşirse yeni bir soru gündeme geliyor.

- Türkİye’yİ Avrupa Kupaları’nda kimler temsil edecek? Fenerbahçe ve Trabzon ceza alırlarsa, Avrupa Şampiyonlar Ligi hakkını kaybedecekler.

- Onların yerine ya Bursa ile G.Antep Şampiyonlar Ligi’ne gidecek.

- Ya da UEFA bu sezon Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi temsil hakkını donduracak. Ki bu ihtimal oldukça düşük gözüküyor.

- Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın bugün Cenevre’de UEFA ile yapacağı toplantının ana gündem maddesi de bu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER