1.LİG

İbrahim Üzülmez'in yeni takımı belli oldu

2 dönemlik transfer yasağı ve mali sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Eskişehirspor'da teknik direktör sorunu çözülmek üzere.

İbrahim Üzülmez'in yeni takımı belli oldu
Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e çıkma şansını son anda Göztepe'ye kaptıran ve Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Eskişehirspor, teknik direktör arayışında rotayı İbrahim Üzülmez'e çevirmiş durumda.
Genç teknik adamın da Eskişehirspor'a gelmeye sıcak baktığı ve görüşmelere başladığı iddia edildi. Eskişehirspor tarafında da yeni sezona İbrahim Üzülmez ile başlanacağına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Boffin ve Çörekçi bekleniyor
2 dönem transfer yasağı almasıyla zor günler geçiren Eskişehirspor'a Anadolu kulüplerinden alkışlanacak destek geldi. Anadolu ekipleri, yasağın açıklanmasıyla Eskişehirspor ile sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturmaktan vazgeçti. Bu centilmence yaklaşımları sayesinde Es Es geçtiğimiz sezonun kadrosunu büyük ölçüde korudu. Kadrodaki iki eksik ise Ruud Boffin ve Kâmil Ahmet Çörekçi. 

Gözler Antalyaspor ve Trabzonspor'da... 
ŞampiyonEsEs'in haberine göre; Evkur Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve Altınordu'nun ardından, gözler Antalyaspor ve Trabzonspor'a çevrildi. Eskişehirspor'un önceki yönetimiyle sorunlar yaşayıp takımdan ayrılan oyunculardan Ruud Boffin ve Kâmil Ahmet Çörekçi'nin imza attıkları kulüpler olan Antalyaspor ve Trabzonspor'un, diğer Anadolu ekiplerinin yarattığı centilmenlik rüzgarına dahil olmasıyla yuvalarına geri dönmeleri bekleniyor.
 "Pazartesi sürprizi" Semih Şentürk!
Kulüpten sızan bilgilere göre, golcü oyuncu Semih Şentürk'ün de imza atmaya hazır olduğu ve Pazartesi günü kulüp binasına gelerek Başkan Sinan Özeçoğlu ve ekibiyle görüşeceği de yer alıyor.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER